Thursday, January 28, 2010

BerJimak!!!!

hahaha tajuk yang agak kontroversi....bole mengganggu emosi, perasaan, bole ilangkan selera mkn anda...so pengawasan dr rkan sebaya amatlah perlu utk entri ini....anda di galakkan minum tongkat ali bg menstabilkan emosi....

Cam biase mlm aku lepak umah sambil maen game dota bersame-same rakan sebaya yg laen....aksi bunuh mmbunuh mmg dh sebati dlm diri kiteorg sewaktu bermain dota,carut mencarut juga tidak kami lupakan sewaktu bermaen game tersebut, maknanya semakin byk laa dosa yg kami kumpul bile bermain dota ini....

Tgh syok2 lyan2 dota ni plak...tibe2 mmber aku , hakim serbu masuk umah tanpe mmberi salam...agak brenset prangai beliau...die ckp dgn kiteorg..."weiiii ade pasangan tgh nk berjimak kat bwh tangga dowh....area umah kite ni...."..."sumpah aku nmpk dowh"...

Kiteorg saling berpandangan...aku smpat bertanyekan ape itu maksud berjimak..??? agak slow aku pada mlm tuh...mungkin aku stress...so perkataan sesimple itu sukar utk di pahami....setelah berpikir selama 5 mnit berpikir ape makne ayat tersebut....dgn lincah kadok nye aku n the geng pegi bersiap...hahah bole skodeng...xpon rekod dlm hp....wakakakka...mmg jahat niat di hati...

Setelah bersiap aku dn mmber2 yg laen trun ke bwh...trus menuju ke lokasi yg dimaksudkan....erm bersebelahan dgn blok tmpat aku ddk....dr jauh aku dh nmk kelibat 2 org pak guard...erm nk serbu la tuh...aku pon tnye...."mane pak gad?? pasangan yg nk berjimak tuh??" stret fowed aku tanye...mls nk bermukadimah ni....teruja kot...atau dh xsabo...hahaha......."ade tuh bwh tangga...pandai dieorg pilih tmpat..."

Kiteorg berada di lokasi yg stategik utk menskodeng...pak gad trut serta...campur2 semua ade laa 7 org...cis smua gatal...aku x ye...sbb aku cume nk serbu je...wkakaka...aku still xnmpak pasangan tuh...maybe sbb kerabunan aku tuh menghalang aku utk nampak dgn jelas....cis...."pak gad...xnak serbu kew??" aku tanye dgn pantas...."eh ko ni...watpe nk serbu...lom start lagi adegan dieorg..." kate pak gad dgn sombong... ...."

oooo xpe2 aku trus bertanye kat mmber aku yg laen..."weii shah, aku xnmpak pon...kat mane???" ......"erm hang ke depan skit laa kompem hang nmpak...hang tu rabun "...kate mmber aku maybe aku kacau die yg tgh cube utk fokus....

"ha ko kedepan tuh jgn sampai dioerg nmpak...nnti kantoi lak..." tegur mmber aku dgn nada yg agak kasar....cis...xpe2 dgn lagak seperti seorang askar aku mengerak dgn perlahan kedepan utk mendaptkan view yg lebih jeles....aku trus kedepan dan kedepan dgn perlahan sehingga aku btol2 nmpak view bwh tngga dgn jeles....

"cis tenuk laut tol laa korang ni...xde keje laen kew??? " kucing nk berehem-ehem pon korang nk tgk....otak letak kat lutut kew?" agak kasar nada aku mlm tuh....agak kebabian perangai mereka...aku stress...yg pak gad pon same....dgn kecewa aku sergah "pasangan" tersebut....bertempiaran lari...huhuh aku tgk muka mmber2 aku dan pak gad agak kecewa nk mencuka...mungkin mereka mrh dgn tindakan drastik aku tuh menganggu rancangan mereka utk melihat kucing beromen...tapi aku puas....

Maafkan aku wahai kucing, xde niat aku nk ganggu korang mengawan...tapi aku terpkse berbuat demikian bgi mengelakkan korang menjadi mangsa tontonan mereka2 yg bongok.........CHOW!!!!!

p/s : ape jadah dgn manusia skunk ni????????

17 comments:

crazy_labelle said...

apsal ak bole teka sblm habis crita...
ok mebi ni petunjuk allah bhw ak ade kuasa psycic...

Haris Dot Com said...

hahaha bgus2, tapi aku xcaye laaa....klu dpt tau pon maybe ko bace strt dr bawah

wong ah ian said...

bapak bangang haha..
woi mane lu pegi?..senyap je..

shapikapikabon said...

aku pun boleh agak sebenarnya.
HAHA.

p/s : weh..cari la yang betul2.pastu post kat blog video dia.HAHA.

Haris Dot Com said...

wong : aku bz ari tuh...kene keje kat cyber...so xde mase nk on9 la bro....

shapika : jadah nk post kat sini wakkakaka nnti kontroversi lak blog aku ni

deusXmachina® said...

cettt
ingat pasal teknik2 berjimak
erk888

Haris Dot Com said...

wakakak gilo ape ko ni....

ade teknik2 berjimak....tapi ko kene beli buku kamasutra...mcm2 teknik ade wakakakaka

ChentaBeng said...

celaka... kucing main pun layan... baik lu layan hentai... hahha...

Haris Dot Com said...

beng : hentai hari2 bole layan beng....kucing??? bkn slalu ko leh jumpe bro wakakaka

ct odah said...

hahahhaa..yg pak gad pun blhlayan je kan...pak gad ko tu bahaye la...sian kucing tu nk mnmbahkan kaum die trus trencat..haahaha

cikTi said...

kah3,.

kucing upenye,.
kalo kucing jgn dikacau.,
kalo orang,,mmd kena cekup laa

Pisyek said...

kesian kucing tu...

T__T

hahaha...

oranglidi said...

berjinak?

Haris Dot Com said...

ct odah : tu bkn bahaye...tu gatal nk mampos

cik ti : saye sokong...ceh sopan laa plak

pisyek : hahah mmg kesian...dr air mua beliau mmg kesian

orglidi : jinak??? aku kot...aku mmg jinak2 merpati....

Frodo Baggins said...

wakakakkakaka dajal!!!!
apsal ko g sergah?? leh tambahkan
ilmu berjimak cara kucen pulak
cakar harimau dah ada ... kucen??
cisssss ... lu mmg dajal!


sian kucen ...

Haris Dot Com said...

frodo ko gile pew??? segan laa layan ramai2....

ko bukak kucenmaen.com....

lyan kat situ jee wkakaka

Sang SyaffeQ said...

kepala hotak betul ko pnyer entri...

dri mula kenal smpai skang x hbis2 ngan kontrolversibaekpunyer~~

ceyt!! pooodaaa