Sunday, January 17, 2010

Danau Oh!!! Danau..

Benda yang aku nk citer ni xde kene mengene dgn yg dah meninggal dunia...tapi ade menkene mengene dgn yang hidup...so pengawasan dr ibu bapa adelah penting utk entri kli ini...

Cam biase laaa rutin harian aku.....asal mlm jee lepak kt kedai mamak....asal lepak kedai mamak jee mesti time mlm??? ape benda ntah....wakakka so mlm minggu adalah mlm yg paling samok skali kat danau kota ni...sbb ape ramai makhluk2 allah yg berkeliaran time2 ni...

Penuh aku ckp same ko....sesak jgn ckp laaa....aku xsuke keadaan tersebut...serabut kepala aku....tapi nape aku still jugk nk lepak kt kedai mamak tuh walha aku tau time2 mlm minggu ni mmg sesak....Sbb utama nye adelah byk aci2 (awek dlm bahase penang) yg berkeliaran time ni...tuh yg mmbuatkan aku bersemangat utk lepak....

Mlm tuh aku kuar ngn dak2 umah aku...(smua org penang kecuali aku)...lokasi kedai mamak....modus operandi mengurat awek2 atau aci2...wakkaka...sblum tuh masing2 bersiap mcm nk g wat konsert...hemsem sungguh aku ngn dak2 umah aku time tuh....masing2 mata meliar mencari jodoh masing2.....cis...ramai awek mlm tuh...tapi sorang pon xpandang...yelaaa abg mane ade kete BMW kan.....

Bole dikatekan mlm minggu tuh meriah laaa....aku kesian tgk kaum sejenis aku yg bercouple ngn awek2 cun n 'hot' ni....bkn ape dieorg xsedo ke...yg awek2 ni nk duit korang jee (pergg padahal aku jeles ni)....so dlm time usha2 ni tibe2 mmber aku sound aku..."weii aris..ade aci usha hang laaa".......aku pon tgk laa mane awek yg dikatekan tuh....oooooo ade selang 5-6 meja dr aku....erm aku tgk bole thn lawo ni....

Tapi menjadi satu kemusykilan plak...nape lak ade awek tibe2 usha aku...sepnjang aku lepak kt kedai mmak tu xpenah lak ade awek usha aku...xkn time mlm minggu jee muka aku jadik hemsem mcm johnny deep??? ishhh....aku usha lagi takut perasan lak...perg...awek tuh senyum laaa...aku toleh blakang...kompem mmg awek tuh senyum kat aku....hahahahhah (muka gatal) ... mmber pon ajak laaa aku lepak tmpat awek tuh...tapi aku segan laaa...mane tau die senyum tuh sbb die mmg mesra ke...sat lagi awek tuh lambai laaa plak...!!! die bg signel suh lepak sane...waaaaaaa!!! murah rezki aku mlm tuh...maybe aku sbb aku pakai "onedrop" kot....sape tau kan...

So mmber aku yg sorang ni beria-ria ajak aku lepak...sbb die pon nk usha awek tuh...hahha die ckp hang amik awek tuh...aku amik kwn die...aku pon stuju laa....dgn muka yg kompiden hemsem, gaya ala2 don gitu...aku pon g laa tmepat awek tuh....dgn gentleman nye aku tegur laa ( trus duduk beb sblah awek tuh) "hi erm berdua je kew?? mana boyfrenzzzz??"....ceh ayat perkenalan....

N then awek tuh pon jwb dgn manis nye..."mane ade boy....nape?? u nk jadik boy i kew??" (cissss dgn suara garau...harp korang phm laaa)....hahaha terkena laa kwn mlm tuh....perggg mukaa sejibik cam awek2 cun yg asli tuh....hahhaha...mmber aku dh blah trus jee lepas dgr suara "aweks" tuh,.,,tibe2 perut aku memulas...dgn selamba aku sound " sori ye nk ke jambam jap....melabur..."

Pastu aku trus xmuncul2 kat area tuh...sumpah...cam haram wkakaka....balik aku kene lak kutuk ngn bdk2 ni...cis...apedaaa.....nk terkena kot mlm tuh...xpe2 aku akan trus berusaha utk mencari jdoh kat area danau tuh klu ade mase lagi....pristiwa tuh xkn mematahkan semangat aku tuk trus berkecimpung dlm arena mengurat awek2 ni....tapi pastikan yg ori k!!!!!! CHOW!!!!!

p/s : cis mcm mane aku xley bezakan yg ori ngn x ori ni...pergg pelik...wakakka
seb baik suare kantoi klu x???? lu pikir laa sendiri....

6 comments:

Frodo Baggins said...

wakakakkakakakakka ~

"abang nak ker jamban ker?
nyahh nak ikotttt!!!"


>>_____<<

Haris Dot Com said...

babis.....klu laaa sore xkantoi...mau samak aku seluruh badan wakakka...

nasib2

ChentaBeng said...

hahah.. tu namenye cinta itu buta dan boley membutakan.. gua taw lu cinta berlandaskan nafsu kan haris? hahaha

Haris Dot Com said...

aduiii beng..zaman aku kanak2 dlu mmg laa berlandaskan nafsu...skunk aku bercinta berlandaskan landasan lrt sane tuh...ish ko ni....ko lepak laa sini ...kompem ko pon terkene gak wakkaka

shapikapikabon said...

hahaha.
kalau perempuan yang normal,takdenya dia suka2 nak panggil korang (dh la tak kenal) datang kat tempat diorang.HAHA.

p/s : samada pondan atau pn mereka adalah karo.haha. :DD

SyaffeQ said...

apesal la nasib ko buruk sngt..smpai kaum sndri pon leh berkenan kt ko..perrghhh,geli beb!!! geli geli!!!ha ha ha