Tuesday, January 12, 2010

Reunion!!!! (Perjumpaan Klu Dlm Bahse Ibunda)

Seminggu lepas aku dok usha2 awek laa dlm FB....jap lagi aku terklik laaa kat satu profil awek ni....aku pon add sbb cam hottt jee ....pesssss!!! (bunyi panas)...

sat g mcm kenal...msj punye msj...siottttt mmber lama mase time aku kat high school dlu...adu yaiii jumpe gak mmber2 lame ni...bermula dr dak ni sorang laaa aku dpt jumpe balik mmber2 seangkatan dgn aku...wakakka sonok gak laa time tuh...

Pastu camne ahhhh masing2 byk benda nk borak smpai jem fb tu jap...(tipu je)...
so sape ntah arrange laaa satu reunion....tapi x smua laaa....seperti yg dijanjikan....ajak punye ajak.....ade laaaa 7 org yg nk johinnnnn.....

aku pon sonok laaa sbb nk jumpe mmber2 lame...perjumpaan lokasi kat mid valley...aku xtau apesal...dak2 pompuan nye planing laaa....jap g dh jumpe...babi....aku sorang jee kumbang...yg laen awek2...perggg tergugat gak iman aku ni...wakkaka

sihot tol kumbang2 yg laen tarik dri di saat akhir di atas alasan yg xdpt di nyatakan...xpe2 dh jnji nye psl...aku follow up je laaaaa planning dieorg ni...tap tup ingt nk maen boling kee...polo air ke....snooker kalah bayar ke...perggg upenye tgk wayang...xpe2 sbb aku jee sorang laki...aku trutkan jee khendak mrk....

dieorg pilih tgk citer "CARRIES" ...ejaan xpasti btol ke x...kiteorg pon tgk laaa....
babi citer die sumpah cam haram jadah crittt podahhhh ni how maaa....ape benda carutan lagi yg kuar time aku tgk wayang tuh...sampai aku tertidoq...dlm tidoq pon aku masih smpt menghamburkan kate2 lucah....pastu...dh abis wyng...aku kutuk dak2 ni...masing2 wat muka cam ci laa org kate....

so pengajaran nye....klu korang kat luar sane nk tgk wayang....baik korang jee laa yg pilih...insyallah best .... aku pon bkn ckp kosong...tapi ni hah tuan badan dah merasai pilihan wanita....wakakka sori yeee mmber lameku....

CHOW!!!!!!!

7 comments:

^ ZuMaWaMBa ^ said...

hahaaa..
^member2 AWEKS punye pasal, ku turutkan jua..^

azrieazhar said...

ahah.
kesian ko.
aku tgk cite carriers tu taun lepas.
membe aku download.
bapak bosan siott!

ARC said...

kalo gua yg bli tiket maka scare otomatiknya gua ade kose autonomi bhahahhahahahha

zella said...

lor...
biaser r org ppuan...
klu dh kuar...
xtgk wyg...shopping..
tu je r...
nk wat camner kn...
ikutkan je r...
kn member2 lame tu..
hik3...

Haris Dot Com said...

hahaha tu laa name nye naseb badan...

aku pon cam ne lak bolee tinggal sorang2 je...

truk aku kene buli wakkak

TAraNtuLAH said...

xpe layankan je. friendship tu mengatasi segalanya,, rite?

SyaffeQ said...

jadikn engajarn..alaaa,xleh nk slahkn dorang gak coz bergntung kt citer tu gak..kalo best,untungla..kalo x best..tido la jwab dia.. =)