Monday, December 13, 2010

-Halunisasi-





"Ok dah kol 6 pagi ni....ni laa time yg sesuai kite nk wat keje tuh..."
ujur Tom pada ku...


"Uihhhh Xnk laa Tom aku dh tobat laa...aku xnk wat lagi laa...."
balas aku bg menolak pelawaan Tom...


"Gila ko , klu tak wat camni sape nk bg kite makan....?? "


"Banyak cara laen lagi Tom....xkn cara ni gak ko pilih...??"


"Abis !! Ko ade cara laen ke?? "


"Ade!! Kite gi umah ke umah, mintak sedekah..."


"Gila...X masuk akal....Tu klu ade yang nk bg...klu tak, mkn penyepak laa kwn..."


"Kite lom cube Tom...mane tau rezki kite kat sana...."


"Ah malas aku layan perangai ko ni....apehal dgn ko ni?? Slalu tak mcm ni??"


"Ntah laa , lepas kebah dr demam ni aku rase laen mcm lak..."
"Slalu jee mimpi bukan2.."


"Alaaa biase laa ko kan demam, so ko time tu berhalunisasi"


"Ye ke mimpi aku dahsyat2 ................PANGGGGG!!


xsempat aku abis ckp Tom trus lempang aku....



"Dah2 ko tak payah nk ngada-ngada, kite kucing...mmg laa kene rembat ikan2 ni"
"Bukan byk pon kite amik 2 ekor je..."


"Dah cepat kang tokey ikan tuh nmpak mampus kite..."


Aku trus berlalu mengikuti Tom sambil mengongong seekor ikan selar......
Pergi jauh dri pasar pagi yg memberi seribu satu rezki....


p/s : ini adalah perbualan antara 2 ekor kucing yg sempat aku terjemah sewaktu aku mengikuti bapa aku ke pasar borong utk membeli brang2 dapur sewaktu aku berumur 15 tahun...SILA PERCAYA

Tuesday, December 7, 2010

-Ok Ni Bukan Sembang Kencang-

Jejaka2 harapan Negara...Di jamin Halal





Yaaa Seperti Yg Korang sedia maklum....
Aku mmg mempunyai byk citer2 rare yg aku alami...
Aku bkn xnk post byk2...
Cume aku xnk bersifat takbur lagi riak...

Tetapi memandangkan kejarangan aku menupdate blog...
So maybe pengalamn rare ini bole menambahkan entri2 dlm blog ni...

Pada 1 Muharram 1432...
Aku bersama-sama rakan2 yg laen...
Menuju ke sebuah bukit yg makin terkenal masa ini...
Iaitu Bukit Broga....

Berjnji pada pukul 3 pagi...
Tetapi akhirnye bergerak kol 4 kerana janji2 manis dr saudara Jalak...
Sampi di sana dlm lingkungan kol 5 pagi...

Setelah melakukan sedikit senaman lucah...
Dan berbekalkan air mineral botol besar 1 utk di kongsi 7 org....
Serta bantuan sedikit lampu dr Hp saudara jalak...
Kami trus memulakan dakian....

Kesejukan Pagi yg amat cool....
Disertakan dgn kekurangan cahaya...
Mmg agak sukar pendakian kami utk menuju puncak...
Aku je beberapa kali 'Shuffle' kat tebing2 bukit tuh...

Namun atas semangat bantu membantu yg telah kami terapkan...
Serta semangat setiakawan yg telah kami pelajari...
Akhirnya tepat jam 6.00 kami sampai ke puncak...
Xdpt di gambarkan kepuasan pada diri kami...

Tapi agak manis kejayaan ini bagi aku....
Kerana aku hanya berbaju...
Seluar jeans pendek...
Dan hanya memakai selipar CROCs...
Di ulangi...selipar CROCssss...

Aku bangga sbb ramai yg berkasut canggih2...
tapi tumpas di pertengahan jalan...
Maybe lepas ni aku nk wat rekod lak...

Panjat gunung Kinabalu pakai CROCsss je..
AMacam??


Chowww!!!



p/s : Thnks dan Kredit diberikan kpd rakan2 yg byk membantu sepanjang perjalanan.... antara nya Jalak , Wong Ah Ian, Kososng, Fhad , Taipo , dan Ali...


Sunday, December 5, 2010

-Kerandut Masam-


-1-


Aku Xphm...

Skunk ni Aku keliru....

Aku KEJE utk hidup...atau hidup utk KEJE....

Nape skunk Aku rase Boring??

Nape Skunk Aku rase Beban??

Nape Aku Rase Makin Malas??

Arghh...Nape perlu ade Perasaan ni...

Mane Hilang Semangat Aku dulu??

Mane Hilang semangat nk membntu keluarga??

Mane Hilang Semua Semangat tuh??

Semua Hilang Lepas Mendengar kata-kata....



"Alahhh Ko Keje Rajin2 Bukan Bole Kaya Pon"



p/s : makin ari makin malas....sape ade job len?? boring lak rase nk niaga je

Monday, November 22, 2010

-R.I.P-



Ok aku Bukan Nk Citer Psl Sape MAti ......
Ape ntah LAgi Nak Citer Psl Cara Bertahlil........
Cume Nk Citer Skit Beberapa Blog2 Otai...
Yang menjadi mentor kpd diri aku dlm penulisan blog ni.....
Blog2 Yg Secara Rasminye Telah Ditutp...

So Ni Adelah Sedikit Sebnyak Review Tentang Blog2 Otaik Tersebut.....



1)
BLOG = Ngahaha

BLOGGER = Jalak Lenteng

GENRE = Ntah Ape2 Lucah

PREVIEW = Merupakan sebuah blog mantap lucah xberapa nk matang yg di hasilkan oleh saudara Jalak. Mampu menulis blog dan mendapat ilham ketika berada di atas lif....di ulang skali lagi di atas lif...bkn di dlm lif. Juga merupakan seorg blogger yg mampu tergelincir walaupun di jalan yg rata. Mempunyai ramai follower yg terdiri dr makcik2 dan juga nyah-nyah lorong haji taib. Menutup blog kerana xmampu lagi bersaing ngn blogger fofular masa kini iaitu MOcacat...


2)
BLOG = My Giggles Blog wink2

BLOGGER = Fhad Muska

GENRE = Separa Ilmiah Separa Lucah.

PREVIEW = Blog yg asal nya di hasilkan utk projek di U , tapi kemudian berubah menjadi blogger sepenuh masa bg mengurat awek2 di blog. Gemar memasukkn entri2 lucah yg beunsur kan gambar bogel lelaki yg belum akil baligh. Bagi menampakkan beliau seorg gay , follower nye hanya terdiri dr gay2 sekitar sabak bernam dan putrajaya. Mampu berdiri sebelah kaki dlm mase 5 minit dan juga mempunyai perut yg tuff. Menutup blog kerana mahu menumpukan diri dlm bidang modelling Gay.


3)
BLOG = Beterbangan

BLOGGER = Wong Ah Ian.

GENRE = Tiada yg lucah melainkan lucah2 belaka.

PREVIEW = Cis tanye laa blogger2 , sape x kenal wong ah ian?? Terkenal ngn entri2 lucah yg terupdate lagi mengairahkan. Mampu membuatkan makcik2 cleaner horny hnya dgn menulis entri shaja. Pernah membuat 7 penjawat awam , 5 peguam , 3 askar dan berpuluh-puluh pekerja swasta di buang kerja kerana terlalu ghairah membaca blog beliau , tetapi telah berjaya melahirkan rmai penerbit porno antarabangsa. Menutup blog hanya keran ingin mencari cinta sejati.


4)
BLOG = Meh Sini Haris Nk Sembang.

BLOGGER = Johnny 'Haris' Deep

GENRE = Sopan Santun Lagi Berilmiah.

PREVIEW = Blogger yg semakin meningkat naik ini , mempunyai rentetan-rentetan entri2 yg berilmiah dan teladan yg sesuai di baca semua peringkat umur. Terpaksa menutup ruangan follower kerana ramai makcik2 yg ingin menjadi follower semata-mata ingin menjodohkan anak mereka dgn blogger ini. Aktif dlm sukan dan juga suka pada tumbuhan. Pada mula nya ingin menutup blog, tetapi terpaksa membatalkan niat itu kerana berlaku protes besar di kuala lumpur yg memprotes penutupan blog ini. Masih lagi aktif berblog sehingga ini.



Ini laa serba sedikit tentang blogger2 Otai yg penah aku sanjung satu mase dlu...
SO Aku berharap dieorg semua berjaya dlm bidang masing2...


SEKIAN.




Friday, November 19, 2010

-Amboiii Cek Mek Molek-

Wooooo Gile ah....

Tibe2 Nk wat Entri Diari lak...

Xmarah kan...wkakakak..

Ntah Ape Cacat aku tibe2 nk wat Entri Ala2 Diari...

So ikuti lah perjalanan idop aku ari ni....




Diari Saya...

Jumaat - 19/11/2010


12.00 tghari - Baru bangun tido, sebab rase panas semacam...tgk jam...segera berlari ke tandas utk mandi....bersiap wangi2 utk ke masjid solat jumaat...

2.00 ptg - sampi kat umah trus sambung tido...best dowh...

5.00 ptg - terbangun sbb lapo yg teramat....disertakan bunyi hp yg bertalu-talu....

5.10 ptg - Aweks aku msj ajak makan...aku segera bersiap lalu ke Subang utk makan bersama aweks aku...

6.00 ptg - Smpai ke Subang dn trus pick up awek aku dn trus ke OU utk makan2...

8.00 mlm - Hantr awek aku pulang ke umah die...

10.00 mlm - Dpt msj dr geng2 blogger cacat...ajak lepak kat seksyen 13 shah alam...

10.45 mlm - Smpi destinasi...patut leh smpi awal tapi aku sesat...trus lepak2, minum nes o ais, sembang kencang..kutuk mengutuk...

1.00 pagi - pulang ke putrajaya....hantar si kosong n fhad cacat...

1.45 pagi - sampi umah..trus on FB...

3.40 pagi - wat entri ni laaa...


tulaa serba sedikit diari aku ari ni....

Kadang2 sweet gak klu aku wat camni...

Sweet cam pundek ..


SEKIAN

Tuesday, November 16, 2010

-Gifted-


Hah...Terkejut ke??

NApe?? xpernah lihat aku Bercakap omputih ke??
Adoyaiii ...
Aku Malas je nk tunjukkn kepandaian aku ni...
Tapi tgk tajuk sahaja sudah tahu kan tahap aku ni....

Aku pon sendiri tidak tahu yg aku ini gifted...
Lepas je aku tengok pic aku dlm HP...
Baru aku tau aku ini mmg gifted punya org...

NI laa Gambar bukti yg aku mmg gifted....





waa tgk!! korang boleh wat "O"...tapi aku bole wat bentuk lagi gempak....




So sila laa percaya...
Sebab ni xde kene mengena ngn sound efek or edit mengedit...
Ni gambar pure punyaa...

SEKIANNN..


Wednesday, November 10, 2010

-Lebih Rare Dari Biase-



Korang Penah Ke Melalui Pengalaman Rare??

Berjimak , Maen Konda Kondi , Buang Bayi , G Cuti Ke Pulau Tioman??

Ciss Semua tuh Xckup rare Klu Nk di Bandingkan ngn Pengalaman Aku Beb...

Bukan Nk Citer Gebang...



Ni hah Aku Bgi Bukti Pengalaman Rare Aku.....







GIle laaa Aku Maen Fb Ngn Mak Aku Laaa Weiii...

Bagi AKu ni Ckup RARE.....

HAHAHAHHAHA




p/s : kdang2 aku terpikir wall2 lucah yg aku post...mak aku bace x??





Tuesday, October 26, 2010

-Zaman Silam-

Salam Sejahtera...


Bru Lepak Ngn Geng ABC....
Geng Ahli Blogger Cacat....
So bile jumpe je...
Sembang nk kene kencang....
Sembang nk kene lebat....
Sembang nk kene top....
Baru Hemsem...

Dlm byk2 sembang tuh....
Bole lak terbukak kisah time2 sekolah dlu....
Teringat aku satu kisah time aku usha awek kat sekolah aku dlu...

Aku ingt lagi time sekolah dlu...
Aku antara laki hot yg slalu jadik faveret para2 wanita <-- sumpah ni statement tipu

Aku antara yg pantang di cabar...
so klu di cabar jee kompem aku sahut dgn jayanye...
Ade mmber aku ni cabar aku tok usha sorang awek ni...
Aku namakn die sbgai 'D'....

Aku yakin...aku kompem dpt usha nye si 'D' ni...
Ape ade hal...
Muka kacak...berspek mata...
Ade lesung pipit...masakan tidak ade pompuan yg terpikat...

Berbekalkan coklat murah yg aku beli kat koperasi sekolah...
Aku trus ke kelas si 'D'....
Dgn lagak gaya macho....
Rmbut sikat keblakang ala-ala DOn mafia....
Sambil serlah kan lesung pipit yg ayu ni....
Aku trus berjumpe ngn si 'D' ....


maka terjadik laa perbualan lucah seperti berikut....:

Aku : D...sy ade benda nk ckp ni....

D : em ape die??

Aku : erm dh xley simpan2.....nnti basi lak....

D : erm klu basi buang laaa....

Aku : ok thnks...sbnarnye.........(sambil tersipu-sipu malu)

D : apedie cik Haris.....

Aku : Saya minat laa kat awk D, pendek citer jom couple.....kompem kite bahagie....

D : Em sori haris...bkn xnk...lesung pipit dh sweet...tapi kureng hemsem laaa...so maybe kite x sesuai kot....

Aku : ok....(terkejut sbb 1st time direject)....


Member2 aku dh dok bantai gelak....
Aku tibe2 rase nk pitam....
AKu hemsem, bergaya, hotsss, segak...
Mana mungkin aku direject???

Otak aku berputar carik idea....
camne nk cover ni....
Tibe2 aku nmpak sorang mmber aku berjalan ke arah aku....
Damn...peluang terbaik....

Dgn selamba aku trus g ke mmber aku tuh....

"Zam...pasni kelas ape?? Kelas Mate kan...pinjam buku teks...."

Aku berlalu pergi meninggalkn si D terpingga-pingga...

Padan Muka, sape suh reject aku....
ujur ati aku ngn bongkak...

SEKIAN....





p/s : Gue rindu time sekolah menengah dlu........

Monday, September 27, 2010

-Kentut Ohhhh Kentut-


Salam Sejahteraa...

Tajuk Je mmg lucah......
tapi nk wat camne....
benda ni mmg terjadik kat aku mlm tadi...

Aku kuar mkn pas balik keje...
Lepak mamak dh jadik kesemestian...
Wajah hemsem, kulit gebu , pipi montok...
Rase rugi klu x persembahkan wajah ni kat gadis2 sekitar putrajaya ni...

So berbekalkan iswara yg dh convert lancer baru...
Aku bersama rakanku menuju ke mamak persint 14....
Tujuan utama kompem laa mkn...xkn menjual nasi lemak pula....

Setelah puas mkn, dan melihat keindahan tuhan...
Aku pulang ke umah sewa....
Hasil percampuran 7 jenis kuah mamak yg diletak pada nasi...
dan di bilas bersama air nescafe 'o' kaw2 punye....
Membuat kan perut aku memulas-mulas keriangan..
Tanpa disedari aku melepaskn gas terlarang yg dinamakan kentut...

Member aku dgn murka memarahi aku....

"bro sopan skit...nk kentut bgtau laaa..bolee aku bersedia"

Apekah perlu bersedia bile seseorg itu ingin kentut??
Aku pon membidas kata2 mmber aku tuh...

"nk sedia apenye?? asap rokok yg membawa mati bole plak kongsi??...
Xkan asap kentut yg xmenjejaskan tumbesaran ko nk kecoh"...

Member aku terpana ngn jawapan aku tuh...
Tapi beliau tetap marah2 sambil menyatakan ketidakpuasatian beliau....
Lantak pi la...bkn slalu pon aku kentut...
Tapi agak byk kali gak laa aku terlepas gas2 murka tuh...
Lagi bertambah bingit mmber aku tuh...

Sesampi nye di appartment sewa aku trus menaiki lif...
Kemudian dtg 2 org awek cun yg nk nek skali...
Fuh mmg tergugat iman aku bersama mmber aku tuh...

So aku borak2 cam biase ngn mmber aku tuh,
2 org awek tuh pon borak2 laa sama sndiri...
PAstu aku dgr bunyi kentut...
Agak kuat, aku pasti tuh bkn dtg dr aku....
Apetah lagi dr mmber aku...

Aku ngn mmber aku pon usha laa awek depan tuh...
PAstu dieorg pndang blakang...
Haaa mmg kompem dtg dr dieorg...
Dieorg trus sound...

"Ape?? Xpenah tgk pompuan kentut kew"

Aku tergamam...
Xde sepatah perkataan pon yg kuar dr mulut aku hakta mmber aku...

Smpi umah je aku sound mmber aku...
Asal die x sound dak pompuan tuh......
Dgn selamba die ckp..

"Em mane ade busuk...sweet jee aku tgk..."

Vavi tol....xpe2...
Mlm ni ko tido tgk laa aku bgi baik nye kat muka ko....

SEKIAN...




Friday, September 24, 2010

-Nah Amik Entri Bidadari-



Salam Sejahtera.....

Entri ni Bukan nk cilok idea 2 Blogger otaiK....
Tapi aku tgk Dh mcm Trend kan skunk ni..
Wat Entri Bidadari...
Hahahah so aku pon nk Join Gak laa...


Aku xsekental IAN utk g ke KL Central.....
Apetah lagi Secaring MOPASAD utk ke KLIA.....

So memandang aku xbergaji lagi...
Aku xdpt membeli ape2 utk dihadiahkan pada bidadariku...
Aku cume bwk die g open house umah mmber aku je....

Pas kenyang...tibe laa mase utk berpisah...
So aku menuju ke Lapangan Terbang Subang....
Ermmm bkan nk hntr beliau ke Angola ataupun Arab Saudi...
Dh umah die area situ...so aku just hntr je laa...

Aku sempat Bergambar dgn bidadari ku ni...
hahaha so ni jelaa gambar pelepas rindu........


.............................

.......................

................

..........

.....

..

.



uihhhh sape pedajal aku ni....ni org len...bkn bidadariku....





YEhaaa ni bru btol.....


sweet kan gambo ni...... i cuke laaa




Aku Xphm apesal die suh sensored bahagian mulut.....
Die cume ckp baru rare.....
Aku Layan je....

SEKIAN....



Monday, September 20, 2010

-Entri Raya Yg Agak Lambat-


Masih Blom Terlambat Utk Hamba
Ucapkan....
Selamat Hari Raya Aidilfitri...
Mintak Ampun Byk2....
Mane2 Silap2 Aku ni Yee...



So Raya Kali ni ...
Xde Byk Erti Pda Aku...Sbb Dipakse Utk Bekerja...
Isk isk isk isk...
Mmg seday...Tapi Nak Wat Camne kan....

So ni Ade laa Sedikit Gambar2 Lucah....
Time Aku Keje Pagi Raya tuh...


.


Dress Up Aku Di Pagi Raya..


Termenung Jauh Mengenangkan Kpg Halaman....






Juadah Aku Di Pagi Raya

Isk...Mane Lomang?? Mane Rendang???







Aku nye WorkStachennnn.....

Ape Sgt Laaa Nk Dibandingkan Dari Hobbit N Fhad Punye....





So Tu je laaa Gambo Yg Sempat AKu Upload....
Byk Lagi Sebenrnye...
Seperti Cth Gambo2 Curi Yg Diambil Oleh Mmber2 Aku...
Sewaktu Aku MEnangis Teresak-esak time call Family aku...
Gambo Aku dpt duit Raya Dr Manager aku...
dan Byk lagi laa....
Cume mlas jee nk letak...


SEKIAN....


p/s : korang semua xnk wat open house KHAS utk aku kew???


Monday, August 30, 2010

-Jam Bertindih??? Ooooo Merdekaaa- (Versi Sape Xphm Die LEmau)



Mendekaaa!!!
Mendekaaa!!!!!!!!
Mendekaa!!!!!!!!!!!!!!!



ok tuh bukan salah eja....
Gua tau laa camne nk eja 'Merdeka'.....
Hah tapi tuh time gua kecik2 jerit sambut merdeka....
Mmg semangat bro...

Tapi skunk nye merdeka len bro....
Pasai apa???
Sbb pada pandangan gua laaa kan....
Merdeka Ngn Valentine Day sama jee......

Nk dekat kol 12 jee...
Si jantan bwk Si betina dok lepak dataran....
Tunggu sampi jarum panjang tindih jarum pendek....
Pastu jerit merdeka....merdeka...merdekaa....
Dh puas jerit2....
Si jantan lak tindih Si betina....
hahhaha cam haram.....

Pastu terbunting si Betina ni...
Pastu kuar anak...
Pastu derma kat longkang, tepi masjid, dlam tanah....
Pastu kuar paper, kuar Tv...
Tuh kee MErdeka????

Sebok canang jage hak melayu laaa...
Jage hak bumiputra laaa...
Tapi still same jee....

Lu orang tgk skunk...
Kedai2 runcit........org2 ACHEH pegang....
Pam2 minyak......org2 BANGLA pegang..........
Seurity Guard.......org2 NEPAL pegang......

Org kite???
TUh yg lumba haram.....
Kes buang anak.....
Ganster besar,....
Tuh yg dieorg sebok sgt KEJAR!!!

Gua xckp semua derr....
Maybe ade segelintir yg bagus.....
Maybe ade segelintir yg sedar...........

Ni ape yg Gua rase jee.....
NEgara kite mmg dh merdeka....
Tapi pemikiran jee mungkin blom habis merdeka....
Masih lagi di jajah.....

SEKIAN....


Saturday, August 28, 2010

-Cerita Seram Di Bulan Ramadhan- (Edisi Sembang Nak Top)





Pengalaman ngeri yg aku alami ni aku kategorikan sbgai seram suam2 sejuk....

Benda ni aku alami time bulan pose thn lepas....
Cam biase lepas jee abis terawih 8 rakaat...
Aku bersama dgn rakan2 sebaya akan memilih aktiviti2 yg menarik utk di isi pada mlm tu...

So antara aktiviti kegemaran kami ialah bermain snooker...
X men laaa brader men2 mercun....
Tu zaman bileee....
X bandar laa x men snooker....

So lepas penat ber sukan dn beriadah di meja snooker...
Kami amik result utk minum di kedai mamak yg sentiasa open 24 jam....
Sesampi nye di kedai mamak tuh , aku tgk ramai btol org....
Sampi nk park kete pon susah!!
Biaselaaa kat tmpat aku lepas smayang terawih kene lepak kedai mamak....
Baru brader2, sape2 di antara kwn kiteorg yg lepak umah jee...
Kompem kene kutuk , atau kene caci maki dr kami....

Aku pon trus cari parking, jumpe jee aku trus park...
Tapi mmber aku 'sound'...
"weii...ko parking dpn tokong cina tuh beb, xyah laa cari parking len laa"
Jadah tol, bulan pose mane ade setan....semua kene ikat...
Yg xkene tuh ko jee sorang, ujur aku dgn marah...

"weiiii jgn beb, adik aku kene sampuk kat sini laaa"

"Ko bior btol, karut ngn x efektif langsung laaa....mane lak ade setan nk sampuk2"

"suke ati ko laaa, klu kene nnti jgn salah kan aku, aku dh warning tau"


Aku wt bodo jee.....aku park jee kat situ, aku yakin xde ape2 yg akan jadik....
So aku trus jee lepak2 sambil berborak kencang dgn mmber2 yg len...
Sambil2 mengumpat, mengeji, mengutuk dan segala bagai citer2 penipu kami sajikan...
Yelaaa pagi pose, nk kene jage mulut, malam jee laa bole...

Tibe2 je Ade org mengelupur kat area mamak tuh.....
Mmber aku trus 'sound' aku....

"Tgk, aku dh ckp dah, ade dowh setan2 yg sampuk2 org ni..."
"ko tgk dh sorang kene ni, abis laa pasni kite kompem kene nye"

Aku dh mula seram2 ni, cis biar btol.....
Xkan ade kot....
Semua dh berkerumun di tmpat kejadian......
Perghh berbuih-buih mulut mamat tu....

Sorang dr mmber aku yg alim skit dtg nk bg bantuan...
Die pon start bace ayat2 suci al-quran......
Pastu die start azan....

Jap lagi jee ade sorang brader ni sound...

"Mat ko wat pe ni siap azan2 ni??"

"Yelaaa kene laa azan atau bace2 skit, baru leh halau setan yg sampuk mamat ni"

"Dh2 xpayah laaa....jadah ko kene sampuk....budak ni kene SAWAN laaaa...."


Aku tgk mmbr2 aku smua cover2 malu.....
hahaha padan muka....
xnk dgr ckp aku.....
mane ade setan bulan2 pose ni.....

Dieorg semua pandang aku....
Aku wat muka berlagak sambil hisap rokok winston...
Sambil senyum....aku hulur kan isyarat 'PDAN MUKA'



wakkaka jadah tol......






Sunday, August 22, 2010

-Setiap Org Akan Merasainya-

Al-Fatihah....




Innalillah....



Kawan Gua time Sek Menengah....

Excident Kat Highway Kulai...

Langgar Blakang Lori....

Maybe Ngantuk....

Maybe Laju...

Ape2 Pon ... Dh Smpai Ajal Die...

Smoga Arwah Ditempat kan Di kalangan Org2 Beriman......

Tuesday, August 17, 2010

-Gua Marah Bile Gua Bengang-


Gua Mmg Panas!!!






Dh lame Sisi Gelap Haris xkuar....
Maknenye Klu Gua Kuar....
Mmg Akan Ade Entri Yg Berbaur Kemarahan...

Gua Mrah Ni Pon Bkan X Bersebab....
Gua Mmg Btol2 Bengang...
Sbb Yg Jadik Punca Kemarahan Gua Pon Bkn Org Len....
Dak Umah Gua Gak...

Benda ni terjadik time Sahur Utk Pose Ke-3...
Gua Bngun Sahur Cam Biase....
Tapi Just Nk Minum Air Ngn Isap Rokok Je...
Sbb Xde Mknn Pon Nk Mkn...

So Time Gua Bngun tuh, Gua Trus Ke BIlik Air...
Gua Nmpak Mmber Gua Tgh Masak....
Masak Megi Ngn Roti Telur....
Die Pasan Gua Sbb Bilik Air Ngn Dapur Sblah2 Je.....

So Xpe Laaa...Kuar Dr Bilik Air Gua Trus Ke Ruang Tamu....
Wat Air Nescafe 3 in 1....
Sambil2 Tuh Isap Rokok...

Pastu Die Ke Dpn Amik Air Panas...
Trus G Dapur Balik...
Gua Xkisah Lagi...

Pastu Lame Gak Laa Tunggu Die...
Dlm 5 Minit Gak laaa...
Tau2 Je Dgr Di Basuh Pinggan...
Pastu Trus Masuk Bilik....

WHAT THE HELL!!...
Hina SUngguh Perangai...
Sanggup Die Mkn Kat Dpur, Dpan Bilk Air...
For What???

Ingat Gua Kebulur Sgt Ke Nk pErabis Mknn Die....??
Mane G Bahase Ko???
Gua Ralat Beb....Xpatut Sial Die Wat Mcm Tuh...

Bkn Laaa Gua Nk sgt pon...
Tapi...Ntah laaa...
Gua Balik Dr kpg Kadang2 Bwk Lauk....
Walaupon Ckup Utk Gua Sorang...Tapi Gua Bg Gak Semua Rase....
Bkn Nk Ckp Gua ni Baik Sgt...
Tapi GUa Tau Care Idop Dlm Umah Sewa Ni BEB.....

Dan Yg Paling Gua Ralat Sgt...
Bdk Ni Slalu Gua Tlg....
Gua Slalu Gak Tlg Hntr Die Ni G Keje...
Kol 12 mlm Beb...
Gua Bkn Nk Berkire...
Tapi Korang Tgk Laa Ape Die Bg Kat Gua...??

Gua Xnk La Nk Citer Byk2...
Wat Sakit Ati...Wat Tambah Dosa...
So kOrang Nilai Sendiri laaa...
Patut Ke X Gua Marah2 Camni....

Chowwww!!!




p/s : Terbaru Gua Dgr cite Dr Dak Umah, Die Sorok Susu Tin Dlm Bilik!!! Mcm Haram Perangai....





Tuesday, August 10, 2010

-Sok POse....Ni Laa Bulan Yg Aku TUnggu-

Ramadhan Dh Tibe...

Aku Tgk Ramai Nek Entri Sempene Bln Mulia Ni...

So Aku POn Xnk K
etinggalan...


Ramadhan Ialah Bulan Yg Mulia....
Bulan Yg Ditunggu Oleh Semua Umat Islam....




Bkn Hanya Menahan Lapar Dan Dahaga.....
Dari TErbit Fajar Hingga Terbenam Mentari....



Mengawal dan Menahan Mulut Dari Melucah....
Terutamanye dari Blogger2 Lucah Sejati....Deus Sila Jgn Terase....



Juga Menahan Mata Dan Hawa Nafsu Dr Melihat...
Laman Web XNXX.COM , CIter Ariel PETERPON .....
Atau Melihat Pungkoq Awek2 Yg Dok Bersidai Di ALAMANDA......
Fhad dan Ian Sile Jgn TErase....





Menahan Telinga dan Pendengaran Dari....
Umpatan, Fitnah , Carutan Dan Bunyi2 Kureng Enak....
Mopasad Dan Jalak Sile Jgn Terase.....




Perbanyakkan Lah Ibadat....
Semayang Bagi Cantik....
Terawih Jgn LUpe....
Pastu BAru G lepak2 MInum.....




Haaaa LAst Skali Ni Jgn Lupe...
ZAkat yeee.....
Berkat Skit Rezki kitee NNti....




Ni jElaa Aku nk Taip....
Rase Cam Bkn Haris jEE kan....
hahhahhaha
Sambil2 Ingat Kn Diri Sendiri...


Sebelom Berpisah....
Ceh cam Haram Ayat Diatas....
Aku Nk Pantun Skit....


"Kerang Sekilo 2 Hengget Di kedai Pak Abu"
"Selamat Berpose Rakan2"...

Sekian....


p/s : sweet xpantun aku.... :p

Friday, August 6, 2010

-Mari Dekat, Mari Dekat, (suara aku versi sheila rusli-

WINSTON 20 LIMITED EDITION

SILA PERCAYA







Aku bkn nk citer psl jenis rokok...

Aku bkn nk citer psl cara2 nk bukak kotak rokok...

Aku bkn juga nk ajar cara nk isap rokok...

Apetah lagi nk ajar korang camne nk jadik hemsem cam aku...

Aku nmpak rokok winston 20 imited edition ni time isi minyak kat pertonas persint 9..

Nmpak cam menarik....aku amik result sambar sekotak...

Pada telahan aku kompem ade kelainan...

Aku bkak kotak, woooow kotak besi....,aku amik sebatang....cucuh ngn api...

Sedut asap........huuuuuuuuuuissss...

KECEWA....tu je mampu aku katekan..

Kate LIMITED EDITION....rase same jee...

Ingt kan ade rase durian mint kew, epal jus ke...

HAMPEHHHHHHHHHHH...

nyesal beli....hahhaa

Tuesday, July 27, 2010

-Mutiara Kata-




Aku Xnk Ckp Byk....

Mutiara Kata Dri Aku...

"Tiada Kata Seindah Bahasa Malaysia"

eh silap plakqok....


"Tepuk Dada Tanye Selera.."


"Tapi Tepuk Perut Tanya Mofasad"



SEKIAN...

Thursday, July 22, 2010

Apesal Pulak!!! Sepak Nk???




ok jgn teruja sgt dgn tajuk di atas....

aku tadi g kolej ngn mmber aku...
tujuan cume satu...nk settle hal konvo...

cume menjadi masalah dr awal sampi laa balik aku asyik bertelagah jee ngn kwn aku ni...
psl peribahase jeee...
sampi kolej jee niat asal nk settle hal2 konvo...
tapi nmpak budak2 intake bru...niat yg murni telah terpesong...

sungguh mudah nk memesongkan niat...cume letakkn gadis2 cantik...
nescaya niat tuh terpesong...
so nmpk jee sorang awek hot...aku trus bgtau mmber aku...

"wei secocok kan aku ngn awek tuh...bgai buah pinang di gelek streamroll kan"
aku mmg xde masalah dlm memuji diri sendiri...
tapi ade jeee bangkangan dr mmber aku...

"ko ni bongok kee apew?? buah pinang kan bole di mkn...asal nk gelek lak??"
nmpak x?? sungguh bodo beliau...peribahase pon xtau...

kemudian aku terserempak ngn lect aku time kolej dlu...
pastu terjadik laa satu perbualan yg efisyen...

"hah aris.....watpe skunk??? dh keje kew?? bgus laaa...tapi jgn lupe diri sudah laa"

"erm alhamdullilah...ade rezki cik....eh mane ade...saye bkn nasi lemak lupekan bungkusan pon"

so biaselaaa..klu laki2 hemsem berperut tuff kompem ade org bangkang nye...

"jgn wat malu aku laa ris....nasi lemak mane ade pack dlm bungkusan...dlm daun pisang laa derrr"

cam lahanat kan perangai org2 yg dengki ni.....


pastu aku jln2 lagi...dlm otw tuh...jumpe mmber2 lame yg seangkatan time blaja dlu...
tapi dieorg terkejut dgn penampilan aku....
aku tersenyum puas....nk puji laa tuh...ujur aku dlm hati...


"woooo ris...asal ko dh laen dh...bru 8 bln xjumpe ko....asal perut ko buncit???"

ni aku paling pantang!!! mood tgh ok pastu dgr ayat2 lucah...trus berubah mood....
klu aku ade nokia n72 kompem aku dh apdate dlm FB....
aku sound skit jeee....

"ko apehal pulak!! sepak nk??? "


hah!! nmpak disitu rakan2....sape kate aku slalu letak tajuk x selaras ngn entri....ayat ni je dh buktikan.....SEKIAN



p/s : mmg xde motif......cume bohsan jee....aku cube try nk lawan blogger otai MOFASAD...
cume aku nk nek entri setiap malam jumaat jee...psssttt psttttt







Tuesday, July 20, 2010

Wei Aku Nk Bgtau Yang Bapak Dh Suh Aku.................!!!








Hahahha misterius kan tajuk ni....dh mcm time2 spm dlu wat
karangan sambung ayat....wakaka

Tapi korang sendiri kene phm ape tuh konsep misteri itu sendiri...
misteri bolee mmberi seribu satu erti ....

contoh....misteri bolee menjadi sesuatu yg menakutkan....
misteri juga bole jadi sesuatu yg misteri...
ape benda aku pon xphm laa sial....

Kejituan sesebuah misteri itu juga bole diukur berdsarkan betape serius nye sebuah misteri itu...
ok sebagai contoh lebih mudah laaa...

Klu seekor siput jantan berjalan atau lebih tepat lagi bahase ibunda nye ialah mengensot....
kemudian beliau berjumpe dgn siput betina yg hotss...
beliau trus mengurat dan mengawan siput betina tersebut....
tibe2 dgn tanpe aral melintang...mereka berdua dilenyek tayar dunlop kereta ....
maka itu di namakan tragis...bukanlahhh misteri...

maka oleh itu....cerita di atas tidak lah bole di kategorikan sebagai misteri....
hanya bole diklasifikasikan sbgai tragis....
so kat situ jee dh ade penyimpangan maksud....

so mmg berat dan x munasabah laa klu aku nk menguraikan sendiri
ape itu maksud yg tersirat dlm perkataan misteri itu...

Maka lebih tepat lagi laa perkataan misteri itu lebih sesuai penggunaan nye
utk sesuatu yg belom terungkai kesahihannye...
seperti cerita2 hantu seram dr org2 tua ( woooo misteri)...
cerita aril peterpon (wooo misteri laa jgk kan).....
cerita MANTRA ( asyik seram jee kan)....
dan laen2 yg berkaitan dgn misteri...

walaupon panjang lebar aku dok sembang kencang kat sini...
sampi aku pon sendiri xphm ape aku taip kat sini...
tapi haruslah diingat...



aku cume nk bgtau yg bapak aku dh suh aku byr duit PTPTN....

siottttt cam nee nk enjoy ni ....:(







Sunday, July 18, 2010

Pleaseee!!! Klu Jumpe Bg Tau Aku :(........






Missing In Action

Gender : daging
Umoq : beberapa ari je



Pleaseee!!!

Sape2 jumpe tlg laaaa report same aku....

Patut Ade dgn Aku Time Kat Ulu Yam....

Tapi, tibe2 je ilang....

isk...isk...isk...

Aku seday....

please!!! tlg yeeeee!!!



lokasi terakhir di mana mangsa dipercayai berada




sape2 jumpe sile hubungi talian bebas cukai

019:323xxxxx
en haris

Thursday, July 8, 2010

-Mari Dekat, Mari Dekat, (suara aku versi sheila rusli-

WINSTON 20 LIMITED EDITION

SILA PERCAYA







Aku bkn nk citer psl jenis rokok...

Aku bkn nk citer psl cara2 nk bukak kotak rokok...

Aku bkn juga nk ajar cara nk isap rokok...

Apetah lagi nk ajar korang camne nk jadik hemsem cam aku...

Aku nmpak rokok winston 20 imited edition ni time isi minyak kat pertonas persint 9..

Nmpak cam menarik....aku amik result sambar sekotak...

Pada telahan aku kompem ade kelainan...

Aku bkak kotak, woooow kotak besi....,aku amik sebatang....cucuh ngn api...

Sedut asap........huuuuuuuuuuissss...

KECEWA....tu je mampu aku katekan..

Kate LIMITED EDITION....rase same jee...

Ingt kan ade rase durian mint kew, epal jus ke...

HAMPEHHHHHHHHHHH...
nyesal beli....hahhaa



Wednesday, June 30, 2010

Gampang Nye Mat Saleh!!!


Salam sejahteraaaaaaaa.....

bernafas lagi aku dlm blog cacat n sampah ni ...

skali lagi aku membuat entri yg betol2 xselaras ngn tajuk....
xpe smua tu xpenting ....yg penting aku bertambah hemsem n kacak <---sile percaya

k ape beza LEMPANG N LEMPENG???

ape??? berbeza?? jadah!! same dowh....

xcaye???



korang akan rase SEDAP klu dpt LEMPANG org yg ko benci.....

korang juga akan rase SEDAP klu dpt mkn LEMPENG ng kopi o pagi2 ari.....

xke same 2 benda ni!!!

k abaikan semua benda di atas ni...sbb bkn ni yg aku nk citer!!

aku nk citer skit psl mlm smlm....


mlm semalam aku kuar ngn 3 ekor GAY yg comel iaitu ...

WOng Ah GAy Ian (siot xley link) , Ko Gay Song dan Fhad Gay Boulala.........biaselaaa smpai2 je kiteorg maen

kiss2 pipi....em iutttt dan sweet rase nye.....pastu si Fhad yg cacat ni ajak mean satu game....

name game tuh...SAPE SALAH SEBUT DIE GAY YG CACAT!!....

Aku n dak2 laen xkisah n setuju je....syarat die senang jeee...sebut "lori roti" laju2.....

mula kompem laa aku.....erm biaselaaa klu dh hemsem lidah kompem normal nye...so aku xde masalah nk sebut laju2...

Ian n Kosong pon same.....xde masalah , kacang bagi mereka nk sebut benda2 tuh.....

mungkin takut gelaran GAY CACAT melekat pada mereka....

so sampai laa giliran si FHAD ni.....

die pon mula menyebut ...mula2 ok....aku dgr "lori roti"......

dh start laju jeee trus bunyi "lori rori"

bapak berdekah aku ngn bdk2 ni....sah mlm tuh trus laa dpt gelaran Fhad SI Gay Cacat...

bkn aku suke2 nk gelar...sbb kene laa ikut peraturan....

hahahahhahah

k CHOWWWWW!!!!!


p/s : bosan thap superrrr!!!!





Monday, May 31, 2010

-TIbe2 Aku Insaf- (DI kala Azan Berkumandang)

-Btol2 azan zuhur jee tadi, tibe2 terdetik kat ati ni nak lawat email aku....jap lg aku ternampak 1 email yg di kirim oleh mak ayah aku....erm so aku rase cam nk paste kat entri kali ni.....-


MENGAPA OH MENGAPA?


image001.jpg

Mengapa seseorang Yahudi dibolehkan menyimpan janggut untuk mengamalkan kepercayaannya...

image002.jpg

...tetapi bila seorang Muslim berbuat demikian, dia dianggap ekstrim dan pengganas?



image003.jpg

Mengapa seseorang rahib boleh meliputi keseluruhan tubuhnya kerana memperhambakan diri kepada Tuhannya...

image004.jpg

...tetapi bila seseorang Muslimah melakukan begitu, dia ditekan?







image005.jpg

Mengapa bila wanita barat menjadi surirumah,
dia dihormati kerana dikatakan berkorban untuk keluarganya...

image006.jpg

...tetapi bila wanita Islam berbuat begitu, mereka kata, "dia mesti dibebaskan!"



image007.jpg

Mengapa mana-mana gadis boleh ke universiti dengan berpakaian mengikut kesukaannya kerana punyai hak dan kebebasan...

image008.jpg

...tetapi bila seseorang wanita Muslim memakai hijab, dia tidak boleh menjejakkan kakinya ke universiti?



image009.jpg

Mengapa bila seseorang kanak-kanak meminati sesuatu bidang, dia dikatakan punyai bakat...

image010.jpg

...tetapi bila seseorang kanak-kanak meminati Islam, dia dikatakan tak berguna?


image011.gif


Mengapa bila seseorang Kristian atau Yahudi membunuh, agamanya tidak dikaitkan... tetapi baru sahaja seseorang Muslim didakwa melakukan jenayah, nama Islam turut diadili!

image012.gif

Mengapa bila seseorang berkorban diri untuk melihat orang lain hidup, dia amat disanjungi...

image013.jpg

...tetapi bila seseorang warga Palestin melakukannya untuk menyelamatkan diri, keluarga, rumahtangga dan masjidnya,
dia dikenali sebagai seorang pengganas?



image014.gif

Mengapa bila seseorang memandu kereta mewah dengan cara bahaya, keretanya tidak pernah dipertikaikan...

image015.gif

...tetapi bila seseorang Muslim melakukan kesalahan, orang kata ia adalah kerana agama Islamnya!



image016.jpg

Mengapa kita terlalu percaya kepada akhbar...

image017.jpg

...tetapi selalu persoalkan apa yang terkandung di dalam Al-Quranul Karim?


p/s : semoga di jadikan pengajaran........islam dh teruk skunk ni :(