Monday, January 11, 2010

Pagi Yng Malap!!!

Aku bangun2 je pagi td tgk jam....cibai!!!! 8.30!!!!!

aduiii aku dh amat lmbat gak ni...ade meeting kat jaring...company kat bukit jalil...kene testing produk bru ni...

Ish.... dgn lincah kadok aku pon mandi laaa.....aku siap hemsem2....wangi2....pastu dgn sederu angin aku pon suh mmber aku anto kt lrt tmn melati......cis....liat nk mampos mamat sorang ni....tu laaa maen game smpai ke pagi dgn aku.....

Smpai2 lrt aku trus laa beli tiket....aduiii sah kene bebel dgn bos ni....aku ni dh laa xtau camne nk g bukit jalil tuh....1st time beb aku nek lrt ke arah bukit jalil tuh....takat g mid kew , g bb kew aku tau laaa...tmpat faveret tuh...hahah

Sampi je masjid jamek aku tnye brader jual tiket tuh...

aku : "bro nk g bukit jalil camne??

bro : "ko amik lrt sri petaling ... trus ke bukit jalil"

aku: "kompem ke bro?? jgn wat maen2 benda2 camni"

bro: kompem laaa...tipu ko bkn naek pon gaji aku....

so aku pon ikut laa ape bro tuh ckp....naik laaa lrt sri petaling....sat g die xckp pon kt chan so lin nk kene tuka tren....cibai....aku terlepas smpai ampang...aduiii....bertambah menderita aku di buatnye....aku patah balik laa jwbnye....

pendek citer aku pon sampi bukit jalil...trus ke tmpt yg di tuju....dlm perjalanan ke jaring tuh aku dpt sms ,...weiii meeting dh start kat bangunan intac!!!....aduiiiiiii mane laa aku tau bangunan intac....aku pon call2....cisss xhangkat....cinabeng tol....hp mhal xnk angkat watpe??? baik bgi aku...bole laa gak aku jual kat loke yatt sane.....

sampi2 jaring jee...aku dok kat lobi die.....aku tepon lagi boss aku tuh...pergggg mensirapppppp xangkat gak....kompem tgh rancak bermeeting ni....aku pon dok seram sejuk ni....pikir ape alasan kukuh nk bgik kat boss nnti....

Tunggu, punye tunggu...dekat 1 jam gak laa aku mengadap muka recepsenis tuh...seb baik ayu....cantik gak laa...kating model laaaa...ish ape aku merepek ni...babi tol...boss aku pon tibe2 muncul....dgn muka xbesalah die ckp...."hahah sori laa haris...meeting jee tadi...xde testing ape2 pon....maybe minggu depan kot."

Lahabau dan sungguh tenang skali jawaban boss aku tuh....aduiii seb baek boss...menyesal aku dtg td...dh laaa abis 10 hengget aku...sesat lagi plak tuh...klu leh claim xpe...aduiii apesal laaa x sms je..!!!

So seb baek laaa mase balik tuh die tumpangkan + blnje aku mkn...hahah takut gak die ngn aku....tapi panas laa jgk ati aku ni....wakakka tuh laaa sape suh aku bngun lambat kan....Chow!!!!!

10 comments:

{lumut} said...

bengong kau main bengkak2 testis plak..haha...jentik idung tuh kang.

Haris Dot Com said...

wakaka tuh kire aku dh thp paranormal laa tuh...

xpe2 lame ko akan biase ngn suasana ni wkakkaa

zella said...

tu r...
lain kali kunci jam 1 jam awal
br r xlewat! heheheh

..nOj.. said...

huk aloh camtu skali ke kejadiannye... hehehe moralnye jgn bgn lambat2 lg... sure seme jd kelam kabut nanti

Frodo Baggins said...

huhuhuhuhuhu
ada snap gamba pompuan tu x?


>>__<<

TAraNtuLAH said...

pengalaman dengan lrt memang best. pasti lu amik train ke ampang kan? wa penah rasa hehehe.

Haris Dot Com said...

thnks tarantula....aku mmg bengang abis siot...wakak tapi best gak laa pengalaman tuh...cuci mate beb

SyaffeQ said...

ha ha ha,mmg indah hari ko...xpe2 berbaloi gak,leh mkn free...miiiaaahahahaha

Haris Dot Com said...

cis ko xtau perasaan aku fiq

SyaffeQ said...

yeke aku x taw...laaa ingatkn aku daaw daaaa..haisshhhh