Thursday, January 7, 2010

Syuqur 21....Team Futsal MMC




Musti korang tertanya-tanya ape masalah aku letak gambar ni kan...

Aku mmg tgh xde keje skunk ni...so aku gatal tgn tgk gambar2 time aku blaja kt kolej dlu...so ternampak lak gambar ni...isk isk isk...ni laa team futsal aku time aku blajaq kat kolej dlu...

Gempak beb team ni...lagi2 aku laa kan...Rajin team ni join mane2 tournament sekitar KL dan Selangor....so byk pengalaman gak laa....dieorg ni pon muda lagi....skill gempak...cume aku jee laa yang dh tua....

Tapi tu dlu.....erm skunk aku pon dh xtau ape dh jadik dgn team futsal ni....Merundum tibe2....yang aku ralat tuh....bdk2 ni ade potensi...bkn kaki bangku...smua bole di katekan footballer lah....

Mungkin sbb sikap masing2 kot..huhuuh bilee dh rase diri tuh hebat skit mula laa lupe diri....Skunk ni lak ade beberapa player lak xnk maen...so kacau bilau laaa jadik nye...aku klu bolee nk laaa team ni jadik johan i-Metro ke.... Kosmo kew...
tapi kene laaa ubah sikap dlu ...

hahaha so sape2 blogger2 di luar sane yang berminat nk frendly kew...kontek2 laaa aku or post jee komen2 korang tuh....tapi klu leh area2 KL n Selangor je laaa....jauh2 xlarat lak....harap2 dgn ade2 frendly2 tuh nnti dpt laa team aku jadik lebih mantap lagi...Chowwwwww

9 comments:

nuwa said...

hahaha! yang lain tu sume da makin tua, sbb tu la tak nak main bola, kau je yang makin muda! wahahaha!

tapi team korang mmg gempak la, rugi rugi!

ChentaBeng said...

selamat datang ke blog space.. lu kene rajin blogwalking bro.. br ramai mmbr.. wa kumpul sorng sehari je.. hahaha.. wa br wat blog baru.. blog lame wa da malas layan.. papepun salam perkenalan.

Haris Dot Com said...

thnks bro!!!

syaffeq said...

nak bagi salam gak...ssaaaaaallllaaammm...bnykkn blog wakling

Haris Dot Com said...

ok bro thnks 4 the advice....

Razman said...

wlcome bro. ak pn baru gak lg kiranya. dlm 7 bln. tu pun jarang update dlu. nice start r ko ni kiranya. dh ada org dtg. aku mula2 xde org sgah pun. yg penting ko rajen reply komen org, rajin la diorg dtg sgah lg nti.

syahbandar87 said...

huhu..terngin jgk nk try lwn team ni.tp jauh sngt.hehe

salam persahabatan
:)

Haris Dot Com said...

hahah thnks razman...ape2 hal saling2 laa bagi pndangan n komen yg mmbina....huhuh aku wat blog ni pon kwn2 ade gak support...

Haris Dot Com said...

haha syahbandar...jauh sgt kew??? ktne tuh...xpe2 klu ade mase leh lwn kot...