Monday, February 1, 2010

-Linda x layan Fahrin-

huh mmg laa xde kene mengena dgn entri aku kali ni...tajuk ni pon aku dpt time aku tgk surat kabo metro pagi tadi....sbb aku rase tajuk ni best dn sesuai utk entri aku kali ni kot!!!!

Trutt.....trut.... trut......aduiiiii sape lak yg kacau aku pagi2 buta ni....aku tgk no....xknal pon...xpe aku angkat jgk...skali awek daaa call aku....tapi aku xknal sape...

aku : hello (sore bru bngun tido..kompem seksi )

Awek : hi, u tgh watpe???

aku : erm sape ni?????

awek : laa u xperlu tau sape i, i ni secret admire u...u watpe???

aku : hah ape benda tuh sekret admiyer??? xde wat pape2 selain korek idong i tgh tido tadi baru nk mmpi basah u dh kacau....

awek : ooooo xpe laaa...hihih saje je nk kacau u....

aku : erm bagitau laa sape ni??? ke nk prank i ni.....

awek :ish ape lak prank2 ni...xmaen laaa...i mmg admire laa kat u...

aku : ish bior btol.....(kembang gak aku time tuh)...mane dpt no i ni???

awek : kwn u laaa......remy yg bgi ni...

aku : remy??? bile mase lak aku ade mmber name remy??? jap2 u nk ckp dgn sape ni sbnarnye...

awek : alaaa u ni malu2 lak...u ni paan kan...???

aku : jadah ko paan...ko maen petik jee kan...tu laa laen kali bagi salam....bgtau nk ckp dgn sape??? ni lagi kacau aku nk tido....ish ish ish...

awek : laaa yeke...gatal kan...dh tau salah ckp laaaa...

aku : aik?? aku lak kene marah??? salah aku kew??? aku tnye xnk jwb....

awek : alah laki semua same...bye...tutttttt....(talian terputus)...

aik aku lak kene marah??? aku ke yg salah???beliau tipon aku pagi2 pastu aku tnye xnk jawab...bavi tol laaa....aku tgk jam dh kol 3....cantik laaa tuh....dh susah nk tido laa pasni...cam biase laaa bngun lmbt....so g keje pon kompem lambat laa nnti....nk jawab pew ngn boss??? aku dh tido awal tapi ade makhluk bungok kacau aku pagi2??? ape cer!!!! CHOW

17 comments:

wong ah ian said...

entry ko kali ni mang xde kena mngena ngn tajuk tapi isi cam gampang..haha..babi tol buat aku gelak ttbe2 kt opis yg sunyi ni..nsib x kne terajang ngn engineer sblah..ni kali ke brape tah aku gelak ttbe dlm opis sbb bace blog..haishh~ ngntuknyee..

TARANTULAH said...

bila kita bergurau orng amik serius tu la masalahnya bro.. xpaham..xpaham hehehe

Frodo Baggins said...

>>____<<

hahahhaha sial jer!
ko kene marah mende ..
ko sepak jer ..



siapa fahrin n linda? agaggaa

Haris Dot Com said...

tarantula : hahah sori ter emosi lak wakakakakakka....aku ni pelembut org nye....hrp phmlah wakakka


frodo : linda n fahrin pon ko xknal kew??? tu kan pasangan jual karipap kat area opis aku!!!

aleen adela akoo ^_* said...

wuhuhu...hangennye akoo ngan org cenggitu.

kesalahan petame : kaco tdo org
kesalahan ke 2 : kaw yg slh org patu slh kn org laen.hancess!!

sabor ye yunk...hu3 ;P

shazalisme said...

awat lak nk bengang?
dia nk berkenalan, haris ke paan ke lelaki juga kan??



p/s:kumen aku ada kena mengena x? huhu...

crazy_labelle said...

kalo ak... ak layankan je... sampai die habis kredit...

MUHAMMAD NUR AZFAR BIN NOH said...

haris.....satu jekk aku nk ckp...

ko mmg syial la....hahahha....
abbbannnnnnn haarrissssss...
hahahaahaah

Haris Dot Com said...

aleen : naseb baek ko phm wakakka

shazalisme : hahaha xbaik kacau secret admire org laen...nnti tuhan marah!!! ade kene mengena kew??

crazy : klu die pakai kredit??? klu bil?? sampai thn depan laa aku layan die gamaknyeee

aspar : erm sedapppp ahhhh

deusXmachina® said...

aku : hah ape benda tuh sekret admiyer??? xde wat pape2 selain korek idong i tgh tido tadi baru nk mmpi basah u dh kacau....


part ni aku paling suka
erk888

Haris Dot Com said...

deusxmachina : hahaha tibe2 je terpacul dr mulut aku wakakakka nasib laaaaa

aBoi said...

tengah korek idung tak tahan...

eri said...

jauh panggang dari api... heheh

Haris Dot Com said...

aboi : hahah sori ade resdung lalalala

eri : ape yg jauh ape yg panggang ape yg api????

Haris Dot Com said...

wong : aku kan mmg dilahirkan utk wat ko gelak....


wakakakkaka gelak2 gelak2...hahahahha

k ckup...1 gelak rm 2 ke...

sok aku masukkn no akaun

Cik Puan Drunbella said...

hahahaha.
:D
sengal betul awek thu.
main terjah jer.
>___<

Haris Dot Com said...

cik puan drunbella : jahat tau bdk tuh menci2...huhuh sopan laa plak