Thursday, February 4, 2010

- X Sedap Ati-!!!

Entri kali ni mmg bosan, xbest, xseni, xpuitis langsung....

so aku nasihat xyah bace...tapi klu korang nk bace jgk aku xkisah.....ni cume aku luahkan ape yg terbuku kat ati ni.....


aku sampai umah jee aku rse xsedap ati...xtau nape...tibe2 je...aku xtau camne nk bgtau kat korang bertapa xsedap nye ati aku time tuh...aku pon xrase sgt...mybe kurng gule??? mybe kurang ajar??? hahahha......

mmber aku radhi ajak maen dota......aku pon men laa ...still xsedap ati gak!!!...ooo ni kalah kot game ni....aik xde nye...3 game aku sapu....mmber aku mencarut sambil memuji kehandalan aku....aku pon utarakan ketidaksedapanhati aku kt radhi ni.....

so bgi meneutralkan balik ketidaksedapanati ini, die mngajak aku bermain gitar...walhal beliau tau yg aku cume reti maen chord "C" dan "G" je.....aku stuju dgn niat murni beliau....aku pon nyanyi lagu terbaru Jamal abdilah.....

"pis pis pis...kamu jgn nakal...ku pergi sebentar bkn utk curang"...

mmg best sore aku....walaupun nyanyian aku x seiring dgn bunyi gitar...tapi aku xkisah...sedap lagu tuh walaupun menggunakan hanye chord C dn G.......

tgh dok layan2...tibe2 ade org ketok pintu umah laaaa.....makin xsedap aku rase ati ni....


tok tok tok..."Assalamualaikum".....

aduiii tuh sore makcik mane ni??? tapi cam kenal....so mmber aku pon bkn laaa....

makcik : "erm sedap ko nyanyi.....tapi apsal makcik dgr laen mcm jee lagu tuh??"

aku : "hhuhuh lagu tuh lagu lame makcik....saye masukkan chord rock...so laen skit la
bunyi lagu tuh....

makcik : " oooooo tapi klu korang asyik nyanyi jee lagu tuh leh kuarkan duit utk byr
sewa umah kew???"

aku : "haha agak kasar teguran makcik tuh....erm sok boley xmakcik....dak2 yg laen
xmasukkn duit lagi laa...bole yee makcik..."

makcik : "hermmmm ish ko ni...ko jee yg slalu lambat byr sewa...ni dh masuk 3 ari bln
tau...sok aku tau dh ade duit tuh.."

aku : "baik saya menurut perintah..."

huh patut laaa xsedap ati.....ci tol.....camne aku leh lupe lak yg aku ni still menyewa wakakaka....punye laa xsedap ati sampai balik opis bwak moto slow2 gile takut ape2 jadik...cis2....terkene aku....mmber aku awal2 dh nyorok kat bilik...last2 aku jugk yg mengadap.....CHOW!!!!

11 comments:

TARANTULAH said...

so sedarkan diri anda bahwa anda masih menyewa hahaha.

aleen adela akoo ^_* said...

mkcik 2 pon nyanyi skali,
pis,pis,pis....kamoo baya sewa..esok akoo datang,korang jugak kena...
hak2!a hamek 2 hamek. ;P

Fhad Boulala said...

hahah... ko sewa katne? makcik tu ade anak cun tak?

Haris Dot Com said...

tarantulah : aku masih sedar lagi .....

aleen : wakakak pis pis psi makcik jgn marah...nnti aku byr ....duit umah sewaa...wakakka

fhad : adelah...rahsia...awek makcik tuh cun wooooo mybe jdik bkal bini aku wakakaka ...

wong ah ian said...

klw aku jd mkcik tu aku mintak ic ko biar ko xleh kuar slagi x bayar sewa hahaha..

oranglidi said...

apehal aritu macam wa dah komen kat sini? tapi xde plak! cis,

oranglidi said...

ahhaha.. komen wa sama dengan fhad. cuma lain sikit ..

makcik tu cun tak?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wakakakakak.

tak nak ng0rat machik tu ke?

hikhikhik

Haris Dot Com said...

wong : cis....ape jadah nye ic aku....wakakaka weiii xkire ko jn lupe brg yg aku kirim tau

org lidi : ko ni mm dh tua sgt laaa komen pon bole lupe...wakakka mkcik tuh dh tua...klu ko nk berkenalan silakan,,,

miss lolly : ngorat makcik tuh??? ngorat awk bole??? lalalla

Mr. J pengeRindu said...

makcik tuu nak join sekaki

www.pengeRindu.com

shazalisme said...

byr sewa rumah aku sekali no..


opsss



aku dok hostel lak..