Wednesday, February 3, 2010

-Rentetan Entri (Linda x Layan Fahrin)-

mmg....mmg byk kali aku letak tajuk yg xde kne mengena dgn entri....aku bkn ape...takut mmber2 blogger yg laen pandang serong kat aku....byk kali gak aku mrh diri sendiri...seperti " wei ko ni apehal??? mkn laaa nnti gastrik" hah??? abaikan....

so entri sblom2 ni aku ade citer psl awek mistrius yg kacau aku mlm2 n then dh silap die lak marah2 aku....so aku citer kejadian ni kat mmber umah aku....die lak yg bengang lebih2....sedangkan aku cool je....so die pon bgi satu cdgn bangsat kpd aku...."ish xley jadik ni...ko musti kenekan die balik haris..".....hahahha die pon bgi laa pinjam hp die tuh suh kol awek tuh...so tercipata lah satu perbualan yg agak sembang mlm tuh ...:

aku : hello...

awek : hellooooooo (cis wat sore stim lak)...nk ckp dgn sape???

aku : erm dgn kamben kot?? i call sape??? misti laa nk ckp ngn u...

awek : hah loyer bruk ye...sape ni???

aku : mane ade gurau manje je....erm sape lagi klu bkn org yg awk secret admire tuh...

awek : paan kew??? erm nape sore laen mcm??? asal pakai no laen...

aku : yelaaa....i xsihat....hp i rosak laaa...

awek : ooo ye kee cian nye u.....nk i tlg ubatkan kew (sore gewdiks)...

aku : xpe...doktor dh tlg ubatkan tdi...

awek : erm menci2...(aku xphm asal)...hihih suke laa u tipon i...cam xcaye je...erm u rindu ke kat i...

aku : hahah x, i lagi rindu kat kucing i....

awek : menci2...(wat sore majuk..cam haram)

aku : em u ni caye ke i ni paan..???

awek : ye laaa ...nape u bkn paan kew???

aku : jhahahha mmg bkn ko dh terkene "panggilan hangit"....wakkakak (gelak gile2 vavi)

awek : hah yeke ...alaaa ni dlm rancangn kt radi hotfm kew??? ish malu laaa...

aku : hah??? (cis ingt marah...bapak mental awek ni??) xpe laa tutttttt(trus letak)

aku pon xphm sebenarnye...sape kenekan sape ni???? bapak stret fowed awek ni??? cam xde ape2 perasaan je...
sat g awek tuh call no kwn aku tuh...tapi ni mmber aku yg angkat...seb baek mmber aku ni sama2 cool cam aku...


mmber aku : hello....(sore garang)

awek : hi ni no crew hot fm kew???? erm nk tau laa sape kenekan i ari ni??

mmber aku : hah salah no laa amoi...saya ahseng kitchen kabinet maaa...jual itu kabinet...lu mau beli kaa ( wat sore apek lak..)

awek : hihi ooo xpe laa sori yee apek...( trus letak)

sumpah aku mmg xphm awek ni...klu jumpe aku smek down die........CHOW!!!!!

p/s : aku mmg xley kenekan org kew????

12 comments:

TARANTULAH said...

aku nak bagi dia pedigree..

Haris Dot Com said...

wakakak bgus2...aku join skali

Fhad Boulala said...

awek tu sangap bhai.. lu kasi gua.. biar gua ejas baik punye...

Haris Dot Com said...

hahahhaha sangap laa sgt....ko kompem ke nk???

sat g muka pecah tembok, bru ko tau wakakaka

Fhad Boulala said...

aku suh la die mms dulu.. hahaha

aleen adela akoo ^_* said...

adess ko..die da bwat sore2 gedix2 manje ko xmau layan plak..bukankah itu dkatekan rejeki??ahak! ;P

Haris Dot Com said...

siot tol perangai ko...wakkakaka

wong ah ian said...

bangang la woi..skali lg aku trpkse lari ke toilet sbb nk gelak..nakkarem lu haris..

bak mai no awek tu aku try lak..tp pmpuan ni klw sore sedap cnfirm x cun..x caye tnye fhad..ktorg kecik2 dulu da buat sume ni kt pablik fon depan kedai mamak tu..

Haris Dot Com said...

aleen : hahaha ni aku yg kacau die laaa wkakaka mleh aku nk layan org2 xdikenali ni...

wong : weiiii pasni ko letak meja ko sebelah toilet laa weiii...senang skit ko nk ke sane if ko nk ketawa wakakakka

shazalisme said...

saiko!



awek itu

Frodo Baggins said...

wa risau jer ... kata nak smack down
tapi bila jumpa kank .. lu yg kene smack down agagaggagag. lu x nak, pass bagi wa ... tau lah nak wat camner ....


tp apek tukank buat cabinet tu mmg
saspekk weh!!! xder keHORNYan langsoong ...


>>___<<

Haris Dot Com said...

shazalisme : aku setuju!!!

frodo : wakaka aku mmg kota ape aku ckpkan...xkire laaa ....tapi klu lawa aku ajak maen dlu pastu bru aku smack down wakakaka