Monday, March 22, 2010

-Pes Time Join Contest-

hahahah luar biase kan!!! aku tetibe nk join kontes ni sbb boring gileee...!!!




ni antara dialog yg sempat aku rakam antara 2 org bdk ni :

adik : jap2 adik nk kentuts ni........xtertahan oleh ku laaaa....tunggu laa abg potograp!!!!

abg : patut laa harum semerbak abg hidu?? ingt kan stokin akak yg 7 abad x basuh!!! mau pengsan rasenye!!!!



so slogan yg sesuai ialah :

"PEREMPUAN itu tak patot berada di tengah-tengah adik dan abg kerana mmbuatkan gambar itu cacat...kerana selalu kanak2 digambarkan dengan watak2 kartun yg comey seperti mike mouse, ultraman taro, power ranger, spiderman dan sebagai nye....oleh itu gambar2 kartun lah yg paling tepat skali utk di gantikan...lu gmbar aku lagi laa bertepatan...sekian!!!


tu jee yg mmpu aku wat waakkaka....

9 comments:

lumut said...

haha..slogan ko panjang..tapi sampah.hahaha....

tunggu pemenang nnt...
thanx memeriahkan contest cik abg haris...ewwwwww

lumut said...

sampah sbb ko suh gnti ngan gamba kau..bekulat camera wehh..masuk virus kot nnt ..lalalala..gurau je haris.

Haris Dot Com said...

cik limut oiii : wieiii ko try dlu...bru tau virus ke x camere tuh wkakaka

Razman said...

lumut suruh ko tarik diri..serius ni..hahaha

Haris Dot Com said...

razman : ko jeles kan lalalala

crazy_labelle said...

cube lu msukkan unsur islamik... kompem menang..

mira ellyna said...

ok wat.. haha.. tang slogan je gilak.. haha

Haris Dot Com said...

crazy_labelle : hahahha siot asal x ko jee yg wat wakakakka

mira : hahah ade gak yg setuju ngn aku

YobSumo said...

kiranye bau bauan ni di timbulkan oleh kaki lumut lah eh? cis! haha...