Wednesday, March 24, 2010

-Kentut Xbunyi Tu Lah Yg Jahat-

sial!!!! sape yg wat tajuk entri cam ni??? ni ade je nk pedajal aku...xley tukar lak tuh (saje je)....

aku xtau laaaa nape semenjak 2 menjak ni rmai sgt mmber2 atau org laen slalu miss komunikation dgn aku....

aku yg salah ckp kew...dieorg yg pekak!!!

ni antara perbualan bangsat di kedai mamak Zubaidah!!

aku yg hemsem : mamak bgi tisu satu!!!

mamak masam : wokey (sambil tunjuk isyarat tunggu!!!)

-15 minit pastu.....darah dh mendidih!!!

aku yg hemsem tapi dh start marah : mamak....saya mintak tisu satu...saya dh tunggu lame ni.....

mamak still masam : wokey2..........

-5 minit pastu.....darah dh masak dah....

mamak masam : okey ni u punye roti tisu...sori laa lambat cha.....

aku yg dh xkacak sbb marah : weiiii aku mntak tisu laaa bkn roti tisu!!!!!!!


-mcm haram!!!! bengang!!!! CHOWWWW

11 comments:

wong ah ian said...

pegila amik sndiri..tisu pun nak suruh mamak ke?..dia bukan paham pon..roti canai tau la mamak tu..

Haris Dot Com said...

ian : bungok.....aku saje jee nk buli mamak2 kat zubaidah tuh...ko pon tau kan mamak2 kat sane cam ne...lahanat dowh wkakaka

crazy_labelle said...

apsal ckap tisu...
mmg la die xpham...
len kali ckap la tissue...

deus X machina said...

aku ingat entry pasal kentut tadi
erk888

mira ellyna said...

deus- tulah tjuknya sgt berbeza kan2x..

mamak tu baru smpai m'sia kot. tu y kurang fhm tu.. sbr la ye..

Haris Dot Com said...

crazy_labelle : laaa baik ko suh aku ckp jawa je dgn mamak tuh lagi die paham!!! hah ko xphm??? abaikan....

deusxmachina : sori kerana mengecewakan ko....

mira : hahahha baru sampai apew??? dh boleh ckp melayu kot....tapi otak ttp bangang wakaka

aleen adela akoo ^_* said...

huuu.mengade sgt!2la jadiknye.da 15menet pon duk tggu tisu lagik.g la hamek sndrik.pdn muke kene buli ngan mamak 2.hak2 :P

Fhad said...

sayanggg u mmg camni taw.. menci i.. selalu gayut dgn i pun i x paham gak.. u selalu cakap u pulang "lewat", tapi i dgr dapat peluang je nak "liwat".. x senonoh lah.. auwww.. i nak blah.. nak practice cakap BI esok ade interview ngn company dari Obersea.. wish me luck taw...

Haris Dot Com said...

aleen : mungok...alaaa aku steady jek

fhad : eleh....blaja laa bahase inggeris tuh...u bkn phm pon...uwekkk :P

e. indah said...

lahh dah mmg mamak mcm tue ...ko minta tisu, maksudnya roti tisu lah tue ....
; p

len kali ckp biar terang ...

shazamahamat said...

hello.im a friend of ct.she is right.x kering gusi bace blog u ni.and entry ni klaka ok!bodo tul :)