Monday, March 22, 2010

-Dh Kantoi Nk Wat Camne Lagi??-

syuqurrrrr alhamdullilah.....hah nape??? apesal?? pelik tgk aku mengucapkan kalimah itu?? aku gumbira kerana aku berjaya wat tajuk yg akan selaras ngn citer aku jap g....

benda ni baru jee segar jadik kat aku mlm tadi..........akan aku kenang sampai bile2 wakkaka


smlm.....pas call mmber aku , ayie....ntah nape tibe2 jee aku jadik rindu same my family....huuh seday!!!....apelagi aku pon trus laaa call bapak aku.....so berbual laa kami sekeluarga dgn gumbiranye.....nasihat demi nasihat, teguran, kata pujian kompem ade dlm perbualan kami tuh.....


so selang 10 minit lepas tuh...aku mendapati rokok di dalam kotak winston 14 merah yg aku letak di dalam poket seluar jeans levis danau kota...telah tinggal sebatang!!!!! woooo xley jadik.......aku akan menjadik sangap.....aku xley jadik sangap....sbb klu aku sangap, aku akan berubah menjadik gay seperti tuzman, wing uh yan, phid , dan tosong.......

dh mlm2 ni mmg laa malas nk kuar....so aku mngambil keputusan drastik utk mengirim shj dr rakan2 ku di luar sana....dgn pantas dan segera aku trus mencapai hp nokia keluaran latest aku iaitu n 3310........

biaselaaa kt hp kan ade shortcut utk dail kan....so hajat mmg nk dail no mmber aku si ayie.....tapi camne ahhh aku ley lupe lak tadi aku ade call bapak aku.....so tnpe usul periksa aku trus jee call..aku xpasan no yg aku dail tuh no bapak aku....maka jadik laa perbualan gampang di situ...:


aku : akum..., weii ayie xnk byk citer keee byk cekadak kew aku nk ko belikan aku winstn 14 merah faveret aku dgn sgera k...kat umah nnti aku byr balik.....

my pather : ok ko nk sekotak kew??? xde hal laa setakat 1 kontena aku bagi kat ko......ko bg alamat ko aku post kan nnti..skali ngn kain kapan?? nk???

aku : huhuh eh ayah....silap... igt mmber abg.....huhh....yg 1 kontena tuh nk laaa tapi kain kapan tuh bgi laa org laen yah...

my pather : pandai laa ko.....ish2 dh bape kali ayah ckp....( start syarahan agama n motivasi diri)



huhuh siot tol.......dekat 1 jam gak laaa aku dgr bapak aku bebel......nk marah xlarat kot....dh besooo dh bolee pikiaq sendiri kan...hahaha tapi mmg bengang laaa kot...siap tukar2 dgn mak aku....mak aku lagi laa pedas die nye sindir2 ...hahaha adoiiii dh nasibbbbb!!!!


CHOWWW!!!



21 comments:

TARANTULAH said...

alo2 sori lama x buat komen diblog ko..

mira ellyna said...

HAHAHAHAHA...

adoii geli atie patek..

satu kontena tu..

rock la ayah.. hahaha

Haris Dot Com said...

tarantulah : tu laa ko...ingt dh ilang...wkakaka

mira : hahah beliau mmg dahsyat

Jalak lenteng said...

ehhh..bapak ko tak seranah ko plak..kalu aku bapak aku dah kuar ikut henset aku..pastu geget aku..

lu rushing2 sangat..

Haris Dot Com said...

jalak : hahha sial o igt bapak aku doreamon kew??? gilee klu die bolee kuar ikot hp aku dh lame aku kene pehambat siot wkakaka

mira ellyna said...

hahaha.. kim salam ayag..

mira ellyna said...

kim slm syg hahaha bakal menantu xbertauliah nie hahahahahaha..

perasan jap

Haris Dot Com said...

mira : ayag??? sape tuh??? sejenis kambing kew??

mira lagi : ok2 bise di atur wakakak mmg perasaan pon..huh

mira ellyna said...

ayg tu tersilap dah..
bukan kambing tp burung hahaha.

shazalisme said...

byk kredit ko sampai sejam kenal bebel...

wong ah ian said...

buduh! mangkak! camtu pon bole salah..hahaha

acap said...

alalala anak abah..

Haris Dot Com said...

shazalisme : hahha aku kan kaye..lagipn ape salah nye trpon ayah skali skale

ian : sial laaa aku xpasan kot.....ok laa tuh.....

acap : jadah ko ni acap akakak

feeqa said...

hahaha..memang syok la kna bebel.sejam lak tu..

hehe tpi mmg la klakar la

aleen adela akoo ^_* said...

sbnarnye ko sje bwat2 tersalah dael kan....sebab ko nak perhatian lebey dr bapak ko kn?ahaks! :P

oh nada said...

ololololololololo
kena marah dengan apak ye?
hahaha.

match the face!

hans said...

hahahahaha
lawak tul aku baca

crazy_labelle said...

da over 18 kan? npe xley smoke?

Aku Beskot™ said...

abah ko sgt menggerunkn!!

Haris Dot Com said...

feeqa : teramat laaa syok...:)

aleen : siot jee ko , apehal lak aku nk perhatian lebay...mmg salah dail laaaaa

oh nada : hahaha xkene marah pon bebel sajaaa :P

hans : hahha lawak ko kate??? berdesing telinga aku ni hah kene bebel wakakakak

crazy_labelle : bapak mane nk senang2 bagi anak die isap rokok!!!

beskot : hahah mmg menggerunkan....tapi beliau juga seorg yg baik wkakaka

shazamahamat said...

hahahahaha ni pon kelaka.u ni mereng la.kalau lepak mesti best