Thursday, March 25, 2010

-Aku Di Pakse!! -

hahaha aku telah di pakse menjawab soalan ni oleh soerg blogger .....aleen......


so terpakse laa jwb wakakka....







1 lagi tag dr cek aleen ;

[#1] Siapakah diri anda di rumah?

Aku seorg anak lelaki yg selalu di puji oleh mak n ayah aku...cth nye " hemsem anak mak ni"...."hah mcm ni laa anak ayah...potong rambut baru nmpak macho"

[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?

Aku still seorg lelaki yg dipandang hemsem, berbudi bahase, dan suke menceriakan keadaan...aku suke mmbuat lawak yg kelakar pada mereka....suke wat dieorg ketawa....

[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

Membuat pembedahan plastik utk menukar rupe aku ni kepada iras2 Johhny Deep....ok x??? haha pastu aku nk pakai Scrambler, Mini Cooper S, dpt awek Hotssss.....

[#4] Siapakah nama pasangan anda?

OOO byk...klu kt umah sewa paan, mamu, wan , shah....klu blogger ian , fhad , kosong, jalak, org lidi , razman....rammai laaaa....( xlari soalan kan)

[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda

hah?? adoii leceh laa.... erm gay , hemsem, bolee berlari2 , bole berkarok dgn suara artis <---merujuk kd blogger

[#6] Bila tarikh anda couple?

byk sgt sampai x ingt...agagaga

[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

time same2 jln kat pavilion pstu sampi kedai PRADA....die tgk satu beg sambil berkata "cantk nye beg tuh kan best klu awk bolee belikan"....(sambil aku tgk dlm poket yg tinggal 20 hengget)

[#8] Lagu tema cinta anda?

Itik Gembo2 nyanyian A to Z <----kire lagu cinta kan

[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?

aku teringin sgt nk tgk dimana apebila aku berjalan2 dgn pasangan aku itu...dn bile aku berase penat dgn hanya menggunakan perkataan "transfom" ...pasangan aku itu boleh bertukar menjadik papan selaju (seketbod).....huhuh bole kan...

[#10] Tag 10 rakan ada yang lain

wong ah ian , fhad , kosong , razman , jalak , dan lain2....



SEKIAN ,,,,, CHOWW

11 comments:

wong ah ian said...

kote betul..apehal tag aku?..dah x pasal2 kene jawab..

Razman said...

kita kan dah break. taknak jawab tag. u tak mintak kapel smule pun...

Haris Dot Com said...

ian : wakakak xadil laaa aku sorang kene...wakakkaka

razman : ahhrggg xkiree jwb gak..sape suh u curang

crazy_labelle said...

lambo r weyh...

ct odah said...

aku terkelu tibe2 tak tau nk merepek ape..hahaha..nsb ko tak tag aku...aku sensitip soklan cam nih..wahaha

Yatre Hayati said...

hamboi..siap nak tukar kan jadi skateboard...

hans said...

hahahah
paksa2 pun akhirnya ko jawab
baguslah tu

Fhad said...

sayang i xnk jawab tag ni muley? i da penah jawab 8 tahun lepas... seyes... aku da jawab tag ni.. kalo rajin g la cek entri2 lepas aku... hahahah

aleen adela akoo ^_* said...

hak3.xley blah komen si razman.yg mintak blikan beg prada 2 razman ke?sb 2 ke korang break?isk...mintakla kapel smule....wa3 :P

Haris Dot Com said...

crazy_labelle : aku ckp ape daa!!!

ct odah : hahah ko kire bernasib baek laaaa...klu x!!!

yatre hayati : hahahha ingt nk tukar kete sorong jee bru rare...

hans : adoiii terpakse laaa....nape?? ko nk kene tag gak kew??

fhad : eleh u ni penuh ngn alasan laa menci2 u tau...huh

aleen : hahahah dah kapel balik dgn die...die jee lupeee jadah tol laaa

Mieza vs Rory said...

woiiiiiiiiiii.....