Sunday, March 21, 2010

-Gaji??? BIle NK Up Boss??-

huhuhu pening2......sori2 aku mmg kureng update sejak keblakangan ni.......senak perut aku ni sesenak otak aku ni jugak....xtau nape kurengnye idea.......aku pon xtau nape sejak akhir2 ni kureng laa jugak kejadian2 pelik yg berlaku kat diri aku ni hah......huhuh

cume baru2 ni mmg ade laa kejadian pelik yg berlaku terhadap family aku , seluruh family aku termasuk aku telah terkena sebuah penyakit....!!! aku pon xtau laa bilee benda2 ni menular....tapi xparah sgt.......

ape x nye....semua dh terkena penyakit sindrom "muka buku"......masalah nye...mak ngn ayah aku pon terjangkit beb.....klu adik2 aku xpelaaa jugk....biaselaaa .....

hhuhuh skunk ni pon....nk ngorat2 awek2 dlm "muka buku" pon susah.....tutur bahase dh kene jage.....xley mencarut ikut kehendak hati.....dh xley maki hamun kwn2 dgn gembiranye.....

byk gak laaaa aktiviti2 mulia yg tersekat dlm "muka buku" tuh.....huhuhuh abis nk wat camne?? segala aktivi aku dh kene pantau wakakka.....silap ade jee mak ayah aku tampal kat wall .... " haris dh solat?? haris kan anak soleh...g solat nye"............segan aku wkakaka

ape2 pon aku bangge laaa sbb mak ayah aku ni xlaaa buta it...wakakak CHOW!!!!!

13 comments:

crazy_labelle said...

wahaha...bgus2...
buat la 2 acc...
satu haris anak mithali...
satu lg haris da playa...

deus X machina said...

Gua ingat penyakit apa la tadi
erk888

Haris Dot Com said...

crazy_labelle : hahahhaha siot tol....tapi sejens idea yg bernas

deus x machina : hahahahha cuak2

aleen adela akoo ^_* said...

gaji klo x up pon,ati aku terbuka menerima pelawaan ko ber dinner ngan aku sepinggan dua.wi3 :P

Haris Dot Com said...

aleen : weii ko bace entri kee tajok entri??? pelik2

Fhad said...

hahah... bdow leerr... patut la ko komen baik je ngn aku... wahahaha... ko remove ler dorng dari kawan ko.. tu pun nak aku ajar ke wahai si kurang ajar? hahah... weyyy ko ade dapat email dari nuffnagng x? daftar ler dol.. ler berjimba2 14 april nnt...

Haris Dot Com said...

fhad : sial laaa klu aku remove dieorg dr fren aku....klu xde ape2 jadik aku xkisah...tapi klu dieorg remove aku dr kehidupan dieorg?? xkan ko nk temankan aku ke neraka jahanam nnti???

Razman said...

bapak aku tak suka buang masa dengan mukabuku yang tiada pekdah. macam anaknya. kami lebih gemar membaca buku.

ct odah said...

wahahhaha...padan mke ko...add aku skali..leh knal2 mak ko..hahahhaha

Haris Dot Com said...

ct odah : bole2 no hal laaa....tapi ko carik laa aku kat pesbookk...ade nye..aku antara yg popular laaa wkaaka

Haris Dot Com said...

razman : kesialan statement ko tuh.....bkn kah aku baru sahaja mengadd ko di muka buku baru2 ni??

wong ah ian said...

bagus ler tu..esok ko tgk aku komen ape kt muke buku kau..biar mak ko tau prangai sbenar haris si syaitonn!! hahahah

Haris Dot Com said...

ian : bungek nye ian...xpe2 aku rase mak aku kawtim kot ngn aku wakakak die xkisah nye...cume bapak aku je laa wkakaa