Tuesday, August 17, 2010

-Gua Marah Bile Gua Bengang-


Gua Mmg Panas!!!






Dh lame Sisi Gelap Haris xkuar....
Maknenye Klu Gua Kuar....
Mmg Akan Ade Entri Yg Berbaur Kemarahan...

Gua Mrah Ni Pon Bkan X Bersebab....
Gua Mmg Btol2 Bengang...
Sbb Yg Jadik Punca Kemarahan Gua Pon Bkn Org Len....
Dak Umah Gua Gak...

Benda ni terjadik time Sahur Utk Pose Ke-3...
Gua Bngun Sahur Cam Biase....
Tapi Just Nk Minum Air Ngn Isap Rokok Je...
Sbb Xde Mknn Pon Nk Mkn...

So Time Gua Bngun tuh, Gua Trus Ke BIlik Air...
Gua Nmpak Mmber Gua Tgh Masak....
Masak Megi Ngn Roti Telur....
Die Pasan Gua Sbb Bilik Air Ngn Dapur Sblah2 Je.....

So Xpe Laaa...Kuar Dr Bilik Air Gua Trus Ke Ruang Tamu....
Wat Air Nescafe 3 in 1....
Sambil2 Tuh Isap Rokok...

Pastu Die Ke Dpn Amik Air Panas...
Trus G Dapur Balik...
Gua Xkisah Lagi...

Pastu Lame Gak Laa Tunggu Die...
Dlm 5 Minit Gak laaa...
Tau2 Je Dgr Di Basuh Pinggan...
Pastu Trus Masuk Bilik....

WHAT THE HELL!!...
Hina SUngguh Perangai...
Sanggup Die Mkn Kat Dpur, Dpan Bilk Air...
For What???

Ingat Gua Kebulur Sgt Ke Nk pErabis Mknn Die....??
Mane G Bahase Ko???
Gua Ralat Beb....Xpatut Sial Die Wat Mcm Tuh...

Bkn Laaa Gua Nk sgt pon...
Tapi...Ntah laaa...
Gua Balik Dr kpg Kadang2 Bwk Lauk....
Walaupon Ckup Utk Gua Sorang...Tapi Gua Bg Gak Semua Rase....
Bkn Nk Ckp Gua ni Baik Sgt...
Tapi GUa Tau Care Idop Dlm Umah Sewa Ni BEB.....

Dan Yg Paling Gua Ralat Sgt...
Bdk Ni Slalu Gua Tlg....
Gua Slalu Gak Tlg Hntr Die Ni G Keje...
Kol 12 mlm Beb...
Gua Bkn Nk Berkire...
Tapi Korang Tgk Laa Ape Die Bg Kat Gua...??

Gua Xnk La Nk Citer Byk2...
Wat Sakit Ati...Wat Tambah Dosa...
So kOrang Nilai Sendiri laaa...
Patut Ke X Gua Marah2 Camni....

Chowwww!!!




p/s : Terbaru Gua Dgr cite Dr Dak Umah, Die Sorok Susu Tin Dlm Bilik!!! Mcm Haram Perangai....





14 comments:

MOFASAD said...

macam entri prempuan awak merungut

crazy_labelle said...

haha.. chill beb... manusia mmg mcm2 perangai... kalo wa senang je... org wat taik dgn wa, wa balas taik balik...

sayaahmadmuzaffar said...

singkirkan die!!!!!

fiQfrozen said...

haha...
laki bini ade masalah rumah tangga..
kita yg duk ngan member2 ni pon kompem ade mslh rumah tangga gak..

lain org lain perangai nye haris..
sbb tu kalau kita buat krn ikhlas nak dpt pahala Allah..kita takkan mendambakan balasan manusia yg tak seberapa...


tp nak dpt ikhlas tu yg susah..aku pon kadang2 susah nak bersangka baik...ape pon mesti cube....biakan mereka...yg penting kalau kau tolong die...bg makan kat die..halalkan...besar pahala kau..pahala die blakang cter k...

mmg ptot kau mrh...
sbb lumrah manusia ingin dihargai..
aku yg ckp ni pon cm tu gak ...
so sume org same..yg penting baiki diri je la...

=)

ciss kedekut..kalau susu sendiri leh la sorok dalam sarung je..hakhakhak

Fhad said...

alahhh susu awek kan ade.. maksud aku susu di rumah awek ko..hahahaha

si kosong said...

rilek la...duk umah sewa mmg camtu..mcm masa aku duduk damansara..best.sume benda kongsi..maksud aku yang blh dikongsi la..

ddk putrajaya..ko bt hal ko..aku bt hal aku.padahal kt putrajaya ni ddk ngan sama2 melayu..

kat damansara nun ddk ngan cina..

aku cadangkan ko xyah anta dia g keje lg..

me, nelly said...

lenkali die mkn sorok2 kat dapo, lu kasi berak je! aagaga

ct odah said...

pas ni ko sorok jer lauk2 ko..moto2 ko pun ko sorok...bia pdan mke die tak leh suoh ko antakan..hahaha...jht idea aku...

Mieza vs Rory said...

ehh dasatt tol...
dasar x mengenang budi...sian si cacat kena cmnih...wa simpati beb..

oranglidi said...

lu punya tulisan besar kecik pun memanas kan lagi api kemarahan gua!

maira said...

penangan duduk rumah sewa..

cool..~

Jalak lenteng said...

lenkali ko makan pizza hut dpn2 muke die..

Sang SyaffeQ said...

huo huo huo..camne ea muka ko time marah~~ mesti kiut miut tahap babun terbilangkan~~wakakaka

no hard feeling Bro~~aku syang sme ko..

perggghhh da berzaman x dtng blog ko..camni rupenyer yer~~msih ttap ngan keusangann,terbahek!!

joey_gigi said...

biasalah bro, perangai manusia ini bermacam...ada juga manusia yang lagi teruk, memamg tahap berkiranya, tahap mahabrata la, siap makan dalam almari lagi....hahaha...apa jenis manusia ini?, macamana nak justifikasikan orang macam ini?...