Friday, September 24, 2010

-Nah Amik Entri Bidadari-



Salam Sejahtera.....

Entri ni Bukan nk cilok idea 2 Blogger otaiK....
Tapi aku tgk Dh mcm Trend kan skunk ni..
Wat Entri Bidadari...
Hahahah so aku pon nk Join Gak laa...


Aku xsekental IAN utk g ke KL Central.....
Apetah lagi Secaring MOPASAD utk ke KLIA.....

So memandang aku xbergaji lagi...
Aku xdpt membeli ape2 utk dihadiahkan pada bidadariku...
Aku cume bwk die g open house umah mmber aku je....

Pas kenyang...tibe laa mase utk berpisah...
So aku menuju ke Lapangan Terbang Subang....
Ermmm bkan nk hntr beliau ke Angola ataupun Arab Saudi...
Dh umah die area situ...so aku just hntr je laa...

Aku sempat Bergambar dgn bidadari ku ni...
hahaha so ni jelaa gambar pelepas rindu........


.............................

.......................

................

..........

.....

..

.



uihhhh sape pedajal aku ni....ni org len...bkn bidadariku....





YEhaaa ni bru btol.....


sweet kan gambo ni...... i cuke laaa




Aku Xphm apesal die suh sensored bahagian mulut.....
Die cume ckp baru rare.....
Aku Layan je....

SEKIAN....



7 comments:

Ahmad Muzaffar =) said...

bidadari tu!!!
weeeeeeeeeeeeewit!!!

MOFASAD said...

woi

si kosong said...

wuyooooo...hahahas

wong ah ian said...

nak jugak...

LUMUT said...

betul jugak tuh nampak rare lah.hehe

faizal said...

apekes sume nak bidadari nie???

gua nak jadikan cicak kobain kat bilik gua as bidadari,agak2 rare x??

Haris Dot Com said...

muz : hahhaha sweet kan??

mocacat : sori laa derrrr

kosong : ko bile lagi??? maksud aku entri bidadari

ian : mustilaa nk jugak...aku nk gak tunjuk bidadari aku :)

lumut : hahhaa mmg rare...

faizal : hahha trend skunk ni bro