Tuesday, April 27, 2010

-Spesis Ape Aku Ni-???

huhuhuh aku semakin hari semakin pelik dgn kelakuan diri aku ni.....

sejak benti keje awal bulan 4 ari tuh...aktiviti n gaya idop aku telah berubah serta merta.....cume yg same care aku mkn dan mengorek lubang idong..........yg lain tuh memeningkan kepala aku....adoiii!!!

aku xtau nape sejak akhir2 ni...aku lebih aktif bilee tibee waktu malam......pada waktu mlm laaa aku makin ghairah mencari mknn ataupun utk mencuci mate paetah lagi bersukeria.....tapi asal tibe waktu pagi jeee aku lemah, semacam tiade kudrat pada diri aku ni hah......

aku skunk ni tido jeee bilee mula terbit nye mentari di ufuk timur,,.....pastu aku akan berhibernisasi selama 10 jam lame nye dh kemudian akan bangkit selepas jam menunjukkn pkol 12 mlm......aku semakin ngeri ngn perubahan diri aku ni.....

aku penah bace dlm kamus edisi sweden....bhwa perangai aku ni dh sebijik cam vampire....tapi aku x caye sbb aku lgi hemsem dr spesis tuh...dlm kamus tuh jgk menyatakan hanya mereka yg xhemsem n xde lesung pipit jee akan berubah menjadi vampire......so nmpak sgt laaa aku xde langsung ciri2 tuh...

tapi ape2 pon aku rase mkin pelik....sape2 di luar sane yg bole bantu aku???? CHOWWWW!!!


p/s : AKU MAKIN BOSAN!!! WAKKAKA PETAK!!!

12 comments:

deus X machina said...

erk888

Razman said...

bijak pandai mengatakan, apabila adik sudah lembik, mudah untuk tidur. maka, bancuhlah.

lumut said...

lah vempire ke kau ni?
taring panjang x?=p

akuKah.. said...

hahaha...hidup dah terbalik..

Farid Fernandez said...

jadi cipan jer..

Fhad said...

da taw xleh tdow dan xde keje pegi la keje jaga dow.. rezeki halal gak..

wong ah ian said...

bodow...jom lepak mamak habiskan duit simpanan...

oi buangla banner tu...

crazy_labelle said...

vampire? i like...

bite me...

Farid Fernandez said...

Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://mofasad.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againggg…

Farid Fernandez said...

Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://mofasad.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againggg…

Farid Fernandez said...

Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://mofasad.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againggg…

cikgadis said...

rasanya ko ni spesies kucing
haha meow sungguh!

kenapa meow? sbb aku suka meow! haah boleh mcm tu? :p