Thursday, April 22, 2010

-Nape Musti Aku Yg Terseksa???-

salam perkenalan!!! eh silap salam sejahtera...........

mmg boring sejak 2 menjak ni.....kusut masai mengenangkan nasib diri wkakaka ....

apebenda aku melucah ni kan....so aku sbnarnye nk citer skit 1 pristiwa yg terjadik kat aku pada suatu mlm....aku xingt laa bilee...tapi agak menusuk kalbu laaa.....

mcm biase pada satu mlm tuh aku lepak kedai mmak zubaidah......tujuan mkn laa kan...tapi yg luar biase nye aku g lepak sorang2........sbb time tuh dak2 umah aku smua bz study nk final exam......hhahahha so bg x menganggu mereka aku pon g laa mkn sorang2......

so tgh lepak2 , tibe ade seorg pakcik ni.....dtg kat aku...aku tgk mcm org tabligh.......berjanggut, berkopiah, mate bercelak.....so sampi jee dkat aku...die tegur aku ... "dik bole pakcik dok sini"....

erm xkn aku nk ckp xley plak kan.....sbb aku sorang2 je....lagipon aku tgk org tu alim ...x elok halau org alim....nnti xmasuk syurga.....kate nenek aku time aku blom akil baligh lagi.....

so xde yg istimewa ye org tuh sampi laaa time die bersuare......bermula dr perbualan biase....sampai laaaaa sedikit ceramah berbaur keagamaan dan nasihat.....segala bagai nasihat laaa die bagi kat aku....aku pon dengr je....sambil2 tuh aku catit laa point2 yg penting , ye laa mane tau bolee di jadikan rujukan <---- NI SILE PERCAYA.......

so pastu die order air cam biase.....sampai laaaa ke satu perbualan yg agak luar biase......ni laa perbualan yg akan aku kenang sampai bile2....:



org yg nmpak alim : dik ko blaja lagi kew???

aku : haah pakcik, saye blaja kat kolej Telekom......

org yg nmpak alim : oooooo so kat sane ko blaja pasal telefon laaa....

aku : erm x laaa 100% psl telefon, ade laaa psl it satelit....bla bla.....

org yg nmpak alim : ooooo sbb dlu pakcik ade blaja gak mcm ko blaja dlu....mmg susah.... pakcik dlu lagi laaa setiap no kat telefon tuh pakcik blaja maksud n bunyi die....

aku dh pelik....ade kee blaja mcm tuh dlu.....tapi aku layan jee....ye laa mane tau mmg btol time2 die blaja dlu mmg ade pon.....

aku : ooooo so pakcik blaja sampi thap mane???

org yg nmpak alim : x jauh...x abis pon blaja....sbb susah....asyik kene marah jee ngn lecturer....sbb byk wat salah.....tapi ko nk tau x.....rahsia nk dpt markah tinggi time ko blaja ni....

aku : erm ade kee pakcik??? ape die??

org yg nmpak alim : ringtone HP ko tuh klu ko pakai yg sesuai, lecturer ko suke kompem die bolee bgi markah tnggi...ko senang lulus.....

aku : hah (pelik) biar btol pakcik.....ape die bunyi yg lecturer senang bg markah tinggi <----time ni aku dh rase semacam dah....

org yg nmpak alim : laaa aku nk tipu wat pe.....hah bunyi die mcm ni ( sambil dekat dgn aku dlm keadaan nk berbisik )....PUKIMAK...PUKIMAK...PUKIMAK.....

aku : aik pakcik ni biar btol..........!!!!!

pastu pakcik yg nmpak alim ni trus laaa mmbebel yg bukan2......dh start mengarut... hahaha aku lak time tuh tgh mkn....xkn nk blah camtuh jee.....rugi laa mknan aku...tapi aku dh dpt rase org tua ni laen skit.....patut laaa dr start org tua tuh lepak ngn aku org laen pandang semacam jee.....

pas dh penat mmbebel...org tua tuh pon ckp nk blah....aku pon ckp hah blah laaa......skali time org tua tuh berjalan....bru aku nmpk kelainan pada org tua yg misterius ni......hahahha terkene sial....

mmg laa dr atas nmpak alim, berkopiah, bercelak, berjanggut....pakai baju melayu...tapi kat bawah pakai suar pendek ngn pakai stokin jeee,..hahahha yg tuh ape cer???? siot.... terkene abang!!! CHOWWWWW!!!


p/s : hahah puas hati aku dpt lepak ngn pakcik tuh wkakaka

11 comments:

Frodo Baggins said...

wakakkakakakka
wakakakakkakaka



>>____<<

Frodo Baggins said...

puke!@#$ siall tooll!!!

Frodo Baggins said...

wakakkakakaka
rosak malam jumaat aku!
ahhahaha

ringtone giler babi hanjeng punya best!!! wahahaha

Frodo Baggins said...

celaka tulll story pokcik alim ni!! hahahha seb baik beliau x jual ky jelly ngan kau .. lagi gempak kealimannya ...


>>____<<


((boleh tak aku sepak kau?? haha))

wong ah ian said...

yang ni ko dah citer kat aku hahaha...woi aku tengah rabak poket so mggu ni lepak umah je...

Farid Fernandez said...

hahaha..


cite dah di ulang!

bosan!!!

mak ayamnie xseksi!!!

menyampah!!!!

Fhad said...

hehe bdow tol.. ko da cite kat aku time futsal.. so x best da.. hahaha

crazy_labelle said...

hm.. mebi die ingat ko gile mcm die...

Haris Dot Com said...

frodo 1 : wkakakakka lawak kew???

frodo 2 : xbaik mencarut!!!

frodo 3 : eleh ape yg rosak nye mlm ko tuh!!

frodo 4 : sile laa sepak aku kalau brani wkakaka

ian : hahah sial ko jgk yg suh naik kan dlm entri kan wkakaka

farid : komen same jee cam ian nyeee

fhad : komen same jee mcm farid nye...ngok nyeeee gay

crazy_labelle : sampai ati ko ckp aku gileee

crazy_labelle said...

mane ade... kan ak ckap mebi... its just an assumption...

Frodo Baggins said...

hahahhahahahha ~~~


((tumpang lalu nak gelak jer))


ky jelly?? anyone?


>>___<<