Saturday, April 17, 2010

K.A.W.A.N <----- meh sini aku bgtau ape maksud sebenar perkataan ni!!!!

ni aku nk kisah kan mcm mane seorng kawn telah menyelamatkan maruah aku pd satu mlm....

hahahah kisah ni bermula pada suatu mlm.......mase tuh aku ajak dak2 blogger berlepak ngn aku di wangsa walk.....

time tuh hajat nk g makan2 pastu karaoke......tapi plan bertukar.....pas makan maen boling....

so aku cam biase laaa aku tibe awal di tempat kejadian.....aku tibe ngn mmber aku....AYIE name beliau....


so selang 5 minit pastu dak2 blogger ni sampi......kiteorg lepak kat NZ depan wangsa walk......order mkn n minum mcm biase laa.....pastu sembang2 tipu, mengarut, kutuk diri sendiri.....pastu dh agak lame kat kedai mamak tu.....kiteorg pon amik keputusan utk bergerak ke arena boling....

so aku dh jnji dgn mereka semua ni yg aku nk blanje mkn.....so dgn komfiden nye aku trus panggil mamak utk kire.....

pastu mamak ni pon kire laaa......."ok adik semua rm 35"........

aku pon nk amik laaa dompet aku.....aku rabe2 .....ish mane lak dompet aku ni!!!! adoiii sudahh!!!

sialan tertinggal lak kat umah.....

hahahah malu sial......seb baik mmber aku name AYIE ni ade....trus aku ckp ngn die nk pinjam 50......hahahahah bavi laaa apesal laa kejadian mcm tuh leh jadik kat aku......CHOWWW!!!



P/S : weiii kwn2 serius dowh tuh bkn taktik aku k.......aku mmg btol2 tertinggal dompet.....

13 comments:

Farid Fernandez said...

alasan!!!












dah la raja longkang!!!!

tak sedar lagi??

Farid Fernandez said...

aha laa
kenapa tak wat entri ko 'strike ' jer???



hahaha

Frodo Baggins said...

cesss!!!
apsal x kata tgl kat jamban masa berak ke? logik lagi ...


>>____<<

Yatre Hayati said...

hahaha...lenkali sila semak kocek sebelum kuar rumah....huhu

Anonymous said...

nasib abik telor tu melekat.. kalo leh tanggal2 mesti tetinggal gak.. hahaah (fhad)

Aku Beskot™ said...

pesal ak ko x blanje??
ces!!.ak kecik ati..

wong ah ian said...

xpe sape2 byr pn xde hal la bro...janji bukan aku kene kuar duit hahaha...

aleen adela akoo ^_* said...

abes,aku bile plak ko nak blanje?




















soalan tamat.

si kosong said...

aku percaya ko tertinggal beg duit.

hans said...

aku buat2 percaya ko tertinggal bro
hahaha

e. indah said...

besalah tue, it could b hapen to anybody ...; )

crazy_labelle said...

hilang macho...
xdpat nk ngorat awek la cmtu..

Haris Dot Com said...

farid jawa : sial abis ko x rajin masuk longkang gak kan!!!

jawa lagi : hahahha ko kan strike byk...

frodo : hahaha baik aku ckp tinggal dlm lubang jamban...lagi logik???

yatre hayati : baiklah!!!

fhad : weii cacat abik tuh ape???

beskot : hahah sape suh ko sampi lambat.....org kat putrajaya bole sampi dlu dri ko wakkkaa

ian : hahah sialan...xpe lepas ni aku akan pastikan ko yg kuar duit wakakkaa

aleen : hahahah bile????? tunggu aku gaji laa wakakak

kosong : sayang ko lebih....aku x tuntuut lagi jnji ko tu tau....

hans : sila laaa percaya .....

e.indah : hahahha tapi ia sebuah kenangan yg memalukan wkakaka

crazy_labelle : macho xilang...tapi malu yg dtg wakakakka