Wednesday, May 12, 2010

-Finally!!!-

salam sejahtera...........

abaikan tajuk di atas kerna aku sendiri kurang pasti akan kesesuaian ayat tersebut utk entri kali ini....

ampun dan maaf barangkali perkataan sopan yg sesuai aku ucapkan kpd rakan2 dan juga pemnat misteri blog cacat ini.....

hahaha selama 9 ari aku menghilang kan diri....bkn merajuk apetah lagi menuntut ilmu di gua niah.....tetapi aku tlah di arahkan oleh syarikat baru aku utk menghadiri sebuah kursus di terengganu.....fuhhhhh

xde yg istimewa kat sane....hanya bebelan dr penceramah dan juga rakan2 baru yg aku dpt disana.........cume aku sedikit tergoda dgn gadis2 ayu lagi menarik di terengganu ini.....

so krn kepenatan yg agak penat ini....otak aku gagal berfungsi dgn baik , ini juga menandakan aku maybe ketandusan idea2 bernas utk mengeluarkan entri2 yg membina sahsiah diri utk tatapan umum......

maka yg demikian....aku berharap sgt dpt kembali normal seperti dhulu kala di arena blogging ini....

sekian CHOWWWW!!!

p/s : pada sahabat2 yg mengajak aku maen futal...SORRY to say aku x dpt join sbb skunk aku dlm keadaan cacat sementara (jatuh bersukan time kursus)

p/s 2 : sok pagi2 kene g menara TM amik surat posting....arap2 dpt area KL.......

13 comments:

si kosong said...

aku harap ko dpt posting kat cyberjaya..blh geli2 sama2.

si kosong said...

apa pun aku cuma nk ckp g PD tu hari mmg best

Fhad said...

mintak2 ko dapat posting dekat nepal.. hahahah

wong ah ian said...

aku dah doa ko dpt posting dekat sempadan siam..

Farid Fernandez said...

dan aku doakan semoga ko dapat kat perlis

Nur Qashilla@Yaya said...

oi haris.aku stdy kt tganu.now kt tganu.msti aku slh sowg gadis yg ko tergoda kn???wakakakaka *perasan sungguh*

hans said...

main futal ker futsal
ekekekkee

Jalak lenteng said...

ko takyah jadi normal la..ko normal sklipn tetap tak normal bagi kami..ahahaha..

aku doakan ko posting kat tempat yang takde coverage internet mahu pun telepon..hahaha

Aku Beskot™ said...

haris,cpt la updet cte kita pegi PD..
cpt la..
eh lupe.ko x join rupenye..
hakhaks..

Razman said...

cacat smentara? anu kau tak boleh stim ek?

Yatre Hayati said...

weee...sebab tu cedera...sambil bersukan sambil usha gadis ni...hahah

Frodo Baggins said...

wa doa lu posting kat golok. meriah hidooop! woohaaaaa.


lu sakit?


((sambil hulur ky jelly + viagra))


>>___<<

Haris Dot Com said...

kosong : haha doa ko makbul kot, aku dpt cyberjaya laaaa hahaha xsbr lak

Kosong lagi : erm ye laaa korng g pd tpi aku g pulau kapas lalalal

Fhad : menci ko, aku dpt area cyber laaa hahaha

Ian : hahah xmakbul doa ko tuh

Farid : same komen mcm ian nye wakakak

Yaya : hahah tau xpe erm ko ade ke time aku kt terengganu

Hans : alaaa salah akit je bro

Jalak : eleh ko pon same xnormal mcm aku kn , ckp aku je wakakaka

Beskot : xpe nk wt camne, tapi agak mkn ati laaa komen ko wakakaka

Razman : ko bole tlg naikkn kew?

Yayre : xelok pitnah tau

Frodo : hahaha sempadan siam laaa sgt mane ade telekom bro