Wednesday, May 19, 2010

Damn!!!!!

huh.....3 hari 3 malam aku carik maksud tersirat perkataan 'DAMN' ni......so xpayah la korang nk tanye apesal aku letak tajuk seganas begitu rupe....

aku mmg panas sejak akhir2 ni...xtau nape...huh dh laa penat dgn kursus yg bukan2....pastu byk kejadian pelik berlaku kat diri aku ni....

so benda ni baru jee terjadi kat aku 2 ari lepas.....sperti yg sedia maklum...aku skunk ni bekerja di TM cyberjaya....so mcm biase laa dr setapak aku bertolak ke cyberjaya....pagi2 buta dh kuar beb...rase cam x caye lak tu adelah aku......

sesampai jee aku kat cyberjaya.......bole lak exec aku ni suh aku g bangsar......die suh aku lapor diri kat aku nye GM....sialan...apekejadahnye ....kan ade teknologi......sms sudeh...xpon 3g....kan memudahkan kerja aku.....

so sebgai staff baru yg bersikap terpuji dan rasionalistik....aku tetap menurut arahan tersebut....so bertolak laa aku dr cyberjaya ke TM bangsar......menurut peta perjalanan bagi kawasan kuala lumpur...mmg agak jauh laaa jugk...lagi2 aku xtau kat mane ade jln shortcut.....so sampi jee kat federal highway dgn jem dgn panas...bole lak mmber aku call aku.......

truttttt (bunyi hp canggih aku)

muz : akum ris, ko katne???

aris : kat federal highway ni.....nk ke TM bangsar...apehal???

muz : ooooo xde laaaa mlm ni klu ko free ade brader nk talk psl personal loan.....kompem dpt siot...die bole tlg.....tapi bkn kencing nye...ni btol2 nye....

aris : weiii ko ni bior btol.....ntah2 nk pedajal kite

muz : laaa mmber aku laaa...xkn die nk pedajal lak...smlm depan mata aku die tlg approvekan loan sorang mamat ni....rm200k ko tau....

aris : fuyoooo masyuk tuh...k laaa mlm ni aku dtg laaa........ko msj aku nnti...



perghhh terkejut gak aku dgn berita yg mmber aku sampai kan tuh...so aku pon dh start berangan siot klu dpt wat loan ape aku nak wat.....mcm2 siot.....aku nk beli kete laaa, nk bukak bisness umah urut laaa, kawin laaa ...argghhh mcm2 laaa...


sebuk2 aku berangan......................ALAMAKKKKKK!!!!



ni tol masuk shah alam!!!!! f@#k!!! s**t!!! Ass H#@.................penuh carutan pada mase tuh........
berangan punya berangan aku bole lak terlepas bangsar.....apekejadah aku berangan sampi ke shah alam????


adoiiii makin pelik aku.....dlu aku berangan xde laaa sampi thap kronik mcm ni....adoiyaiii ..

tapi nk wat mcm mane dh naseb badan beb CHOWWW!!!!

9 comments:

Fhad said...

mane janji2 ko dulu? da kaye lupekan aku kan? cilaka... damn u.. fuck u...

wong ah ian said...

betol..dah kaya lupe kawan2..bak pinjam 3000..

Farid Fernandez said...

lahanat...

nurul huda said...

hahhahaha keciann

lumut said...

hahahaa....aku gelak baca komen diorg kat ats neh.x jadi aku nak komen.

Yatre Hayati said...

2 la berangan di siang hari lagi..

shazamahamat said...

dapat x loan tu? kencing ke x?

Haris Dot Com said...

fhad : weii si cacat ape lak aku lupe ko...setiap kiss yg ko bagi xpenah aku lupekan syg!! wakakka

ian : ok...tapi tunggu pas aku loan along k??

farid : lahant balik wkakaka

nurul huda : kecian je??

lumut : adoiii ko pon same cam dieorg kew??? bape ko nk pinjam wkakaka

yatre : berangan nk jadik kayo laa

shazamahamat : lom wat lagi pon...bru dgr2 xplanation dr brader tuh ...erm

hans said...

hahahaha
nasib ekau la labu
ekekekek