Thursday, February 17, 2011

-Salam Perkenalan-


Cittttt...ayat cam budak baru nk tulis blog je kan...

Mencik tol laa....wkakaka
Yelaaa dh bersawang laa aku tgk blog najis ni...
Al maklum laaa busy memanjang skunk ni....

Aku pon xtau ape yg busy nya aku ni smpi xley update...
Semak samun dh aku tgk blog ni....

So klu tetibe aku terencat masuk blog ni balik....
KOmpem laa ade citer panas lagi sensasi...

So raya cina yg lepas aku pulang ke kpg halaman aku di Johor...
Fuhhhh dlm pale otak sampi sane je...
Nak berenang...tapi sayang....
Dh surut laa plak banjir...

CIs kempunan...Apelaa sgt Ulu Yam...
Klu nk dibandingkn dgn banjir kat johor...
Baru rare berenang time banjir...
Neutral org kate...
Haktuihh....Ckp omputih kunun...

So smpi jee sane aku trus roger mmber2 aku....
Hajat nk melpaskn rindu sambil membuat sedikit dosa2 kecil....
Iaitu mengutuk-kutuk sesama sendiri...
Alaaa relak laa...bkn slalu dpt kutuk mmber2 sendiri...

So roger punya roger....Aku dpt laa dlm 5 org...
Aku suh salah sorang amik aku nek moto...
PAstu kiteorg pon plan laa lepak mamak...

Otw nk g mamak tuh mmber aku nk isi mnyak lak...
so yg len follow je laa...ade 3 moto...
Yang nk isi minyak ni Halim (bukan nama xbenar)...
Utk pengetahuan korang...Halim ni bwk moto mmber aku...
Owner nye nama Ejan....

Si ejan ni time nk isi minyak laa die nk gi toilet
So si Halim ni g laa amik tugas isi minyak tuh...
Moto si ejan ni moto skuter v100...
Halim lak xpenah2 bwk skuter...
Tapi sbb di lahirkan bijak so die xde laa tnye org mane tank moto tuh...

PAStu aku dgr sayup2 org panggil name aku...

"Haris.....sini jap...." Halim bersuara...

"Apesal??....Baru isi minyak dh kecoh..." balas aku selamba..

"Biar btol moto ejan ni?? Tadi dh E...tapi asal aku isi 50sen je..."

"Kat mana ko isi...??" aku mula tanya...

"Dlm tank ni laaa??" ujur Halim tanpa rasa bersalah...

TIme tu jugak laa satu perasaan aneh tibe2 muncul....
Aku ngn mmber trus ketawa tanpa belas kasihan....
Melekek-leke aku gelak...aku mmg xtahan laa time tuh...

Ade ke patut si Halim ni isi minyak kat tank 2T....
Mmg laa 50sen jee...
Sungguh bijak...

Kat situ jugak laa aku saksikan si Ejan mengigit tengkuk Halim...
Halim pulak terpaksa tonggengkan moto tuh...
Semata-mata nk kuar kn smua petrol dlm tank 2T tuh....

Sekian...

CHOWWWW!!!


3 comments:

weda said...

salam pekenalan abg Harris.

Anonymous said...

boring....fuck u

ct odah said...

salam kenal haris..dem..kenal2..pdahal ni la tmpr mngulau..haha